Tragedie în Brăila! Femeie spulberată de tren, în timp ce traversa. Imagini cutremurătoare!

Tragedie pe calea ferată, la Brăila! O femeie de 60 de ani a fost spulberată marți seară de un tren de călători, după ce a încercat să traverseze pe la o trecere la nivel cu calea ferată.

19 mai 2021, 15:41
Tragedie în Brăila! Femeie spulberată de tren, în timp ce traversa. Imagini cutremurătoare!

O femeie de 60 de ani a fost spulberată marți seară de un tren de călători, după ce a încercat să traverseze pe la o trecere la nivel cu calea ferată.

În imaginile surpinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum mașinile de pe ambele sensuri sunt oprite în fața șinelor de tren, iar femeia traversează fără să se asigure.

Accidentul s-a petrecut în cartierul Lacu Dulce de la periferia orașului Brăila. În imagini se vede cum femeia, care pare că duce două sacoșe grele, trece pe lângă mașinile oprite în dreptul liniilor de cale ferată.

Din păcate, victima a murit pe loc. Trupul ei neînsuflețit a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Momente de panică în Gara Sinaia. Locomotiva unui tren de călători a luat foc

Au fost momente de panică în Gara din Sinaia, vinerea trecută. Locomotiva unui tren privat de călători a luat foc. La faţa locului au intervenit imediat pompierii cu două maşini de stingere şi o ambulanţă.

Potrivit primelor informaţii, nu a fost nevoie de evacuarea călătorilor deoarece locomotiva este separată de restul garniturii trenului.

„La fața locului au fost mobilizate 2 mașini de stingere și 1 ambulanță. Trenul este de călători și circula pe ruta Brașov-București”, transmit reprezentanții ISU Prahova.

Potrivit autorităţilor, incendiul s-a manifestat la compartimentul motor. În tren se aflau 10 călători.