TRAGEDIE în Braşov. Trei oameni au murit, unul este rănit, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

Un grav accident feroviar s-a produs, miercuri dimineaţa, în judeţul Braşov. O maşină a fost lovită de un tren, iar în urma impactului violent, trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar una a fost rănită. În zonă se circulă cu dificultate din cauza ceţii dense.

09 dec. 2015, 06:15
TRAGEDIE în Braşov. Trei oameni au murit, unul este rănit, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

UPDATE 8.30: Infotrafic informează că, începând cu ora 8.10, traficul rutier a fost reluat pe DN 73A Zărneşti – Vulcan, judeţul Braşov.

De asemenea, se estimează ca, în aproximativ 30 – 45 de minute, să fie reluată şi circulaţia feroviară.

O tragedie s-a produs, miercuri dimineaţa, în judeţul Braşov, unde din cauza ceţii dense se circulă cu dificultate. O maşină a fost lovită de tren. În urma impactului au rezultat patru victime. Din păcate trei dintre ele au decedat, iar a patra persoană este conştientă şi i se acordă îngrijiri medicale. Ea a suferit mai multe traumatisme.

Citeşte şi TRAGEDIE în Dolj. Un pacient dintr-o ambulanţă a murit în urma unui accident, alte şase persoane au fost rănite

Trei persoane au decedat, a patra persoană este conştientă, i se acordă îngrijiri medicale, a suferit mai multe traumatisme. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, o ambulaţă, un echipaj de Descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă„, a declarat, la România TV, Ciprian Streja, purtător de cuv ISU Braşov.

Potrivit Infotrafic, accidentul s-a produs în jurul orei 7.05, traficul rutier fiind întrerupt pe DN 73A, la ieşirea din localitatea Zărneşti către Vulcan.

Mai mult, din cauza accidentului şi traficul feroviar a fost blocat pe Magistrala Secundară 203 Braşov- Zărneşti.

Pentru judeţul Braşov, dar şi pentru alte judeţe din ţară, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, o avertizare de ceaţă densă.

Citeşte şi COD GALBEN de ceaţă în mai multe judeţe