TRAGEDIE în Braşov. Un bărbat de 49 de ani, plimbat între spitale, a murit

Publicat: Joi, 16 Aprilie 2015 13:20 // Actualizat: Joi, 16 Aprilie 2015 13:26 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat de 49 de ani, Dorin Borzoş, a murit după ce a fost luat de acasă de două ori cu ambulanța și a trecut de patru ori pe la două spitale brașovene în două zile.

Tragedia s-a întâmplat în ajun de Paști, dar abia miercuri după-amiază familia sa a putut ridica cadavrul de la Serviciul de Medicină Legală din Brașov, fără a afla însă cu exactitate cum este posibil ca un om în putere, fără vreo boală cronică, să moară după ce a fost consultat și tratat. Raportul medicului legist arată că bărbatul a murit din cauza unei "celulite necrozante la membrul inferior stâng" şi a confirmat faptul că Dorin Borzoș nu suferea de vreo afecţiune cronică, scrie mytex.ro.

Crizantema Borzoş, soţia bărbatului, a povestit că joia trecută, dimineață, după ce a ajuns acasă de la muncă, soțul ei a început să se simtă rău.

"I-am făcut un ceai, iar el mi-a spus să sun la salvare că se simţea foarte rău. A venit salvarea, l-au luat repede și au plecat. Se grăbeau foarte tare", a spus femeia.

Pe drum, asistenta de pe ambulanţă i-ar fi făcut bărbatului o injecţie, pentru că acesta prezenta simptome de alergie după ce luase un analgezic. Purtătorul de cuvânt al Ambulanței Brașov, David Levente, a declarat că asistenta a discutat cu medicul specialist, care i-a zis ce tratament să îi facă pentru şoc anafilactic. Pacientul a fost dus apoi la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, de unde câteva ore mai târziu a fost trimis acasă. Seara, omul s-a simţit din nou rău şi a început să i se umfle un picior. Familia a apelat iar la 112, iar bărbatul a fost dus tot la Spitalul Judeţean, apoi transferat de Spitalul de Boli Infecţioase şi de acolo înapoi la Judeţean, iar câteva ore mai târziu a murit.

"Am încercat să vorbesc cu medicii, până la urmă unul dintre medici mi-a spus că numai o minune îl mai salvează pe bărbatul meu", a mai spus Crizantema Borzoş.

Femeia și fiul ei sunt convinși că injecţia făcută de asistenta de pe prima ambulanţă i-a adus sfârşitul. Dorin Marian Borzoş susține că cei de pe a doua ambulanță i-ar fi spus că primii nu aveau voie să aplice procedura. Reprezentanţii Spitalului Judeţean susţin că vor demara o anchetă internă și nu vor să facă deocamdată declarații legate de acest subiect.

Citeşte şi Caz REVOLTĂTOR în Covasna. Pacient trimis acasă de medici, MORT după o oră

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 apr 01:30
Răspunde | Votează email 0 email
FRANCIS JOHNSON
Atenție public!
Va rugam sa aceasta este Francis Johnson Corporativă împrumut companie în toată lumea.
Un stil distins în cazul în care toate creditele de fluxul de numerar diferite sunt locuit. Ne emite Credite pentru o persoane fizice interesate si companii care sunt în căutarea remediu financiar pentru dezvoltarea mediului de afaceri sau de fond extinderea afacerii. Oferim Credite cu o garanție de încredere pentru toți solicitanții noștri calificați, cu o rată a dobânzii de împrumut sunt la nivelul de 2% pe an.

De asemenea, oferim finanțare pentru parteneriat de afaceri și imobile și acordarea de credite în scopuri angro și cu amănuntul. Lucru confidențial principal în Francis Johnson Corporativă împrumut companie în toată lumea se întâlnește cu dorintele tale de împrumut este nostru
Prioritatea majoră. Stimati mă asculți, dacă sunteți interesat de a colabora cu noi, vă rugăm să ne pune în contact prin intermediul adresei de e-mail de mai jos: ([email protected]). Vă rugăm un solicitant trebuie să fie serios, independent și demn de încredere, și mai presus de toate de Dumnezeu temându-se. Multumesc.
16 apr 16:22
...de două ori cu ambulanța și a trecut de patru ori pe la două spitale brașovene în două zile. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
16 apr 13:55
...de acasă de două ori cu ambulanța și a trecut de patru ori pe la două spitale brașovene în două zile. Citește mai departe…   ...
16 apr 13:41
...for 182145" />
Un bărbat de 49 de ani, Dorin Borzoş, a murit după ce a fost luat de acasă de două ori … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
16 apr 13:30
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.7785
RON
07 Dec
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H