TRAGEDIE în Braşov. Un muncitor A MURIT după ce a fost prins sub un mal de pământ

Echipele de intervenţie care au acţionat, joi seară, la ieşirea din localitatea Homorod spre Rupea, din judeţul Braşov, pentru scoaterea unui muncitor care lucra la reţeaua de canalizare şi peste care s-a prăbuşit un mal de pământ a fost găsit mort.

19 sept. 2013, 15:17
TRAGEDIE în Braşov. Un muncitor A MURIT după ce a fost prins sub un mal de pământ

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov, Dorin Senchetru, muncitorul, al cărui nume nu a fost făcut public, avea 23 de ani şi se afla singur în şanţ în momentul în care malul de pământ s-a surpat peste el, la o adâncime de aproximativ trei-patru metri, potrivit Mediafax.

„Pompierii l-au găsit mort după câteva ore de la începerea intervenţie”, a spus purtătorul de cuvânt al ITM, care a adăugat că, deocamdată, nu poate da relaţii despre firma la care ar fi lucrat tânărul, şi nici dacă acesta era angajat cu forme legale.

Tânărul a fost scos din şanţ şi dus la Laboratorul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Muncitorul care lucra la reţeaua de canalizare a fost prins sub un mal de pământ, joi după-amiază, în jurul orei 17:30, la faţa locului fiind trimise echipaje de pompieri pentru scoaterea lui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, muncitorul lucra alături de nişte colegi la o canalizare, iar la un moment dat un mal de pământ s-a prăbuşit peste el.

La faţa locului s-au aflat inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Braşov, precum şi o echipă de poliţişti, pentru a face cercetări.