Tragedie în Bucureşti. Braţul unei macarale s-a prăbuşit peste o maşină în trafic FOTO

Braţul unei macarale s-a prăbuşit, sâmbătă, peste o maşină în care se aflau patru persoane, pe strada Matei Millo din Bucureşti, în zona Universitate. Din fericire trei dintre persoane au reuşit să iasă din autoturism, fiind scoase de martori. Un bărbat a rămas încarcerat.

RomaniaTV.net
02 nov. 2019, 09:13

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, braţul unei macarale s-a prăbuşit peste un autoturism în care se aflau patru persoane, pe strada Matei Millo. Trei dintre acestea au ieşit din maşină după impact, a patra – un bărbat – fiind însă încarcerată.

„În autoturism erau 4 persoane, patru bărbaţi. Trei dintre aceste persoane au ieşit după momentul impactului, cea de-a patra persoană a rămas blocată în autoturism încarcerată, este în stare de inconştienţă în acest moment. I s-a acordat primul ajutor, este intubat”, a declarat, pentru AGERPRES, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti.

După ce a fost scos din autoturism, bărbatul peste care a căzut braţul unei macarale a fost transportat la spitalul Universitar. Alţi doi bărbaţi care se aflau în autoturism au fost transportaţi la Spitalul Floreasca şi unul la Spitalul Universitar.