TRAGEDIE în Călăraşi. Un şofer fără permis şi alţi doi tineri au murit într-un accident

Trei tineri au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs pe DN 3, în judeţul Călăraşi, după ce maşina în care se aflau, condusă de una dintre victime care nu avea permis, a intrat într-un pom.

RomaniaTV.net
10 nov. 2013, 09:44
TRAGEDIE în Călăraşi. Un şofer fără permis şi alţi doi tineri au murit într-un accident

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, accidentul a avut loc pe DN 3 Bucureşti-Călăraşi, în afara localităţii Cuza Vodă.

La faţa locului s-au deplasat salvări ale Serviciului de Ambulanţă Călăraşi şi ale SMURD, medicii constatând decesul celor trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, aflaţi în maşină.

„Şoferul şi pasagerii sunt toţi din localitatea călărăşeană Independenţa. Din primele date ale anchetei reiese că băiatul de la volan, de 28 de ani, nu avea permis de conducere şi circula cu viteză foarte mare, iar înaintea unei curbe a pierdut controlul volanului maşnii şi a ieşit în decor, autoturismul izbindu-se de un copac. Toate cele trei persoane au decedat pe loc în urma impactului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi, inspector Mihaela Stan.

Trupurile celor trei tineri au fost transportate de la morga din Călăraşi pentru necropsie.