Tragedie în Capitală. O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc

O tragedie s-a petrecut încă de la primele ore ale dimineaţii, în Capitală. O femeie în vârstă de 44 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc din Bucureşti.

04 aug. 2022, 12:37
Tragedie în Capitală. O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc

Tragedie în Capitală. O femeie în vârstă de 44 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor, joi dimineaţă. Aceasta locuia împreună cu mama ei şi se pare că trecuse recent printr-un divorţ.

Tragedie în Capitală. Gestul extrem făcut de o femeie de 44 de ani

Citeşte şi O fată de 14 ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Capitală

Femeia în vârstă de 44 de ani s-a aruncat, joi dimineaţă, de la etajul şapte al unui bloc de pe Calea Văcăreşti. Din păcate, aceasta a murit pe loc. Trupul femeii a fost ridicat de INML pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia din Capitală.

„În cursul acestei dimineți, în jurul orei 9:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie, în vârstă de 44 de ani, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 4. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul femeii. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis polițiștii, potrivit observatornews.ro. 

Citeşte şi Tânără avocată, fiica unui fost procuror craiovean, s-a sinucis în vizită la niște prieteni