TRAGEDIE în Capitală. O fostă jurnalistă s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu iubitul

O tânără de 25 de ani din Capitală şi-a pus capăt zilelor chiar sub ochii surorii ei. Tânăra s-a aruncat in gol de la etajul şapte, disperată din cauza unei decepţii în dragoste. Victima era absolventă a Facultăţii de Jurnalism, iar de anul trecut muncea ca director în cadrul Poştei.

02 iul. 2014, 06:52
TRAGEDIE în Capitală. O fostă jurnalistă s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu iubitul

Tragedia s-a întâmplat marţi seară într-un bloc de pe Bd. Magheru din Capitală. Tânăra se certase cu iubitul ei, un pictor francez stabilit de 5 ani în România, pe care îl cunoscuse în urmă cu şase luni. Supărată, fata şi-a chemat sora să stea cu ea. Numai că a rugat-o pe aceasta să meargă să cumpere apă. Exact când aceasta ieşea din bloc, şi-a văzut sora zdrobindu-se de asfalt. Tânăra s-a aruncat de la balconul locuinţei, iar rănile grave la cap şi coloană i-au fost fatale. Martorii susţin că au auzit o bufnitură, iar mai apoi au văzut-o pe tânără zăcând pe caldarâm, în faţa blocului.

Fata a murit la câteva minute după ce medicii de la ambulanţă au ajuns la locul tragediei. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a murit femeia.

Gestul i-a cutremurat pe cunoscuţii tinerei, mai ales că fata avea o cariera promiţătoare înainte. A fost ziaristă în Brăila, iar acum era director regional la Poşta Română. Era însă indrăgostită peste cap de noul ei prieten, un pictor francez, stabilit în România în urmă cu 5 ani. Cearta cu iubitul ei i-a luat minţile fetei.

Potrivit infobraila.ro, I.M era o fostă jurnalistă, absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti. După absolvirea Colegiului Naţional „Gh. Munteanu Murgoci” din Brăila, tânăra, originară din localitatea Bordei Verde, a făcut practică, în 2009, în redacţia unui ziar local.