TRAGEDIE în Cluj. Un bărbat a fost UCIS pe trecerea de pietoni

Un bărbat de de 57 de ani, din Jucu, a fost ucis, joi seara, pe trecerea de pietoni. Mai multe echipaje de la ambulanţă, pompieri şi poliţie s-au deplasat la locul tragediei, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

13 mart. 2014, 20:17
TRAGEDIE în Cluj. Un bărbat a fost UCIS pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 57 de ani, din Jucu, a fost lovit mortal pe trecerea de pietoni. Bărbatul încerca să traverseze strada când a fost surprins şi accident mortal. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, pompierii dar şi poliţia. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, scrie newscluj.wordpress.com.

Martorii au declarat că bărbatul accidentat traversa pe trecerea de pietoni în momentul impactului, trupul său fiind aruncat la câţiva metri de zebră.

Citeşte şi Accident groaznic la Iaşi: Un Audi a intrat cu 100 km/oră în zid VIDEO

„Poliţia a fost sesizată la ora 19.36 de producerea unui accident rutier în Jucu, soldat cu decesul unui pieton de 57 de ani din Jucu. Din primele verificări reiese că victima s-ar fi aflat în zona trecerii de pietoni. Autovehiculul condus de un bărbat, de 32 de ani, din Gherla, se deplasa pe direcţia Gherla – Cluj Napoca, ” a declarat Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Şoferul este cercetat pentru „omor din culpă”.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de angajaţii Institutului de Medicină Legală şi transportat la morgă. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Accident mortal în Capitală: O tânără de 23 de ani a fost spulberată de o maşină în zona Unirii VIDEO