TRAGEDIE la Cluj: Un elev de 18 ani a murit la Balul Îndrăgostiţilor

Un elev de 18 ani de la Liceul "Octavian Goga" din Huedin, judeţul Cluj, a murit, vineri noapte, la Balul Îndrăgostiţilor. Potrivit primelor informaţii, un tânăr de 28 de ani, fiul preotului din Huedin, a pulverizat spray lacrimogen în sala balului, potrivit România TV. La scurt timp după acest incident, elevul a ieşit afară. În faţa clădirii unde se ţinea balul, acesta a leşinat şi a murit câteva momente mai târziu.

RomaniaTV.net
23 feb. 2013, 10:05
TRAGEDIE la Cluj: Un elev de 18 ani a murit la Balul Îndrăgostiţilor

Vineri noapte, în jurul orei 1.20, poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 că un băiat se afla în stare de inconştienţă pe trotuarul din faţa unei clădiri din Huedin. Medicii sosiţi imediat la faţa locului au încercat să îl resusciteze pe tânăr, însă fără succces.

„Poliţia a fost anunţată că un tânar participant la Balul Îndrăgostiţilor se afla în stare de inconstienţă în faţa unui magazin, deasupra căruia era localul unde acesta participase la bal. Acolo, tânărul a fost găsit în stare de inconstienţă. Acesta a decedat la scurt timp de la intervenţia echipajului SMURD, în urma unui stop cardio-respirator„, a declarat la România TV, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba.

Managerul Spitalului Orăşenesc Huedin, Adriana Costin, a declarat, că medicii instituţiei pe care o conduce nu au descoperit semne de iritaţie chimică sau agresiune la tânărul de 18 ani. Potrivit acesteia, din primele informaţii, tânărul de 18 ani nu ar fi suferit de vreo afecţiune cronică.

La rândul său, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a afirmat că tânărul care a murit era elev în clasa a XII-a la Liceul „Octavian Goga” din Huedin şi că nu a fost vorba despre un conflict, acesta prăbuşindu-se pe scările de la ieşirea din clădire.

Valentin Cuibus a declarat, sâmbătă, că, după ce a aflat de incidentul de la Huedin, a trimis o echipă a Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

„Petrecerea la care a participat tânărul de 18 ani care a decedat a fost organizată de şcoală de Dragobete, acesta fiind elev în clasa a XII-a la Liceul „Octavian Goga”. Băiatul a plecat din locul în care se desfăşura evenimentul şi s-a prăbuşit pe scările de la ieşirea din clădire. Ştim că nu a fost vorba despre un conflict şi tratăm acest caz ca unul medical. Totul s-a întâmplat la ieşirea din clădire la plecarea spre casă, undeva spre ora 1.00. Discuţia despre spray-ul iritant (n.r. – faptul că ar fi murit după ce i-ar fi fost pulverizat spray lacrimogen în faţă) nu este confirmată”, a precizat Cuibus.

Victima era din satul Dealul Negru, comuna Călățele.