Tragedie în Covasna! Polițist de 24 de ani, împușcat în cap

Caz cutremurător în Covasna! Un tânăr polițist, în vârstă de 24 de ani, și-a pus capăt zilelor chiar la sediul Poliției Baraolt.

28 ian. 2021, 13:25
Tragedie în Covasna! Polițist de 24 de ani, împușcat în cap

Un tânăr polițist, în vârstă de 24 de ani, și-a pus capăt zilelor chiar la sediul Poliției Baraolt, județul Covasna.

Acesta a fost descoperit de colegi prezentând semne vitale. A fost dus de urgență la spital, însă, din nefericire, nu a rezistat.

”La data de 28 ianuarie a.c., un agent de poliţie, de 24 de ani, din cadrul Poliţiei Oraşului Baraolt a fost găsit de către colegii acestuia într-o cameră din sediul poliţiei, prezentând o plagă împuşcată la nivelul capului. La momentul în care a fost găsit, poliţistul prezenta semne vitale. La faţa locului a fost solicitat imediat un echipaj medical, care după intervenţie, l-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis, joi, IPJ Covasna.

Sursa citată a precizat că starea agentului a fost gravă de la începutt, fiind în comă, iar ulterior a decedat la spital.

Oamenii legii fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Poliţistul îşi desfăşoară activitatea în cadrul I.P.J. Covasna din anul 2019, fiind absolvent al unei şcoli de agenţi de poliţie.

”Din primele verificări, este vorba de o tentativă de suicid”, a transmis IPJ Covasna.

Un alt polițist și-a pus capăt zilelor luna trecută

În urmă cu o lună, un alt agent de poliție a decis să-și pună capăt zilelor. Bărbatul din cadrul Poliției Orașului Otopeni a fost găsit împuşcat în cap, într-o maşină, în zona bălții Tunari.

„La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 11:50, pe DJ 100, în zona bălții Tunari, polițiștii orașului Otopeni au observat un autoturism, în care se afla un coleg din cadrul Poliției Oraș Otopeni, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și criminaliști, care au constatat faptul că pe DJ 100, în zona bălții Tunari, în interiorul unui autoturism se află un bărbat, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului”, a anunţat IPJ Ilfov.

Citește și Tragedie în Giurgiu. Un polițist a fost găsit împușcat în cap, pe marginea drumului

Citește și Bărbat ÎMPUŞCAT în Capitală după ce a înjunghiat cu FOARFECA un poliţist. Scandalagiul A MURIT la SPITAL