Tragedie în Dâmbovița! O bătrânică și-a găsit sfârșitul în urma unui incendiu devastator

O femeie în vârstă de 70 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu puternic a avut loc, sâmbătă, în localitatea dâmbovițeană Ciocănești.

17 dec. 2022, 16:18
Tragedie în Dâmbovița! O bătrânică și-a găsit sfârșitul în urma unui incendiu devastator
O bătrânică și-a găsit sfârșitul în urma unui incendiu devastator

Tragedie în Dâmbovița! O bătrânică în vârstă de 70 de ani a fost găsită carbonizată, după ce un incendiu puternic a izbucnit într-o casă din localitatea dâmboviţeană Ciocăneşti.

Citește și Incendiu pe autostradă, în apropiere de Arad. O platformă care transporta opt mașini a luat foc

Tragedie în Dâmbovița!

Atunci când au văzut flăcările imense vecinii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj SMURD.

Pompierii au lichidat cu greu focul care se manifesta pe o suprafață de peste 60 de metrii pătrați.

În timpul operațiunilor de stingere salvatorii au găsit în imobilul cuprins de flăcări o bunicuță în vârstă de 70 de ani carbonizată.

„Intervenţie în cazul unui incendiu izbucnit la o casă în comuna Ciocăneşti, strada Sf. Ioan. Pe timpul operaţiunilor de stingere, în interior a fost găsită o persoană carbonizată, în vârstă de aproximativ 70 de ani. Incendiul a fost lichidat şi se desfăşoară în continuare acţiuni pentru îndepărtarea efectelor negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmboviţa.

Din păcate, medicii SMURD nu au putut să facă nimic pentru biata femeie și i-au constatat decesul.

Drama unei mame în prag de Crăciun

O mamă care își crește singură fiica a pierdut într-o clipa tot ce a reușit să agonisească o viață. Un incendiu i-a mistuit casa. Femeia cere disperată ajutorul oamenilor de bine, pentru a avea un acoperiș deasupra capului, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Teodora Nițu a privit diserată cum flăcările mistuie întreaga agoniseală a familiei, însă nu a mai putut face nimic. Intervenția pompierilor a salvat o parte a locuinței, două camere, în care stau acum toți trei. Le-au fost distruse însă îmbrăcămintea, încălțămintea, mobilierul și toată aparatura electrocasnică.

„Am ramas doar cu ce am fost incaltata luni la serviciu in picioare. Nu stiu daca se mai poate salva ceva. Ne-au ars şi încălţămintea şi îmbrăcămintea”, spune Teodora.

Femeia are un loc de muncă, însă salariul pe care îl primește abia îi asigură traiul de zi cu zi. Speră acum într-un sprijin din partea oamenilor care să o ajute să refacă măcar o parte din casa distrusă.

Cea mai afectată de tot acest eveniment a fost fiica Teodorei.

„Este traumatizata, nu doarme, de doua ori a lesinat la scoala. Este in clasa a VIII-a, are un examen de capacitate care eu zic ca este foarte important. Cu mana pe inima, ca mama, chiar daca o sa ma judece si o sa ma condamne altii, sunt datoare pentru fata mea sa fac orice si sa incerc orice”, spune Teodora.

Citește și Incendiu violent la Moscova. Un mall a fost cuprins de flăcări, după mai multe explozii VIDEO