TRAGEDIE în Dolj. Un bărbat a fost ucis de propriul câine

O tragedie s-a produs în judeţul Dolj. Un bărbat a fost ucis de propriul câine.

15 sept. 2016, 09:12
TRAGEDIE în Dolj. Un bărbat a fost ucis de propriul câine

Miercuri seară, în jurul orei 21.00, polițiștii craioveni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către M. Ioana, în vârstă de 67 ani, din Craiova cu privire la faptul că, în curtea imobilului, se află o persoană decedată în urma unui atac canin, scrie gds.ro.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 2 Poliție care a constatat că aspectele sesizate se confirmă, în curtea imobilului respectiv fiind identificat un câine de talie mare, agresiv, care nu permitea accesul altor persoane, iar în apropierea sa, pe sol, se afla un bărbat, care prezenta urmele unei mușcături la nivelul gâtului, fără a mai avea semne vitale.

Pentru pătrunderea echipelor de intervenție a fost solicitată prezența unui vânător autorizat, care a executat 3 focuri de armă, folosind muniție cu alice, reușind uciderea câinelui.

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că P. Ilie, în vârstă de 58 de ani, domiciliat în comuna Giurgița, Dolj locuia cu chirie în Craiova, de aproximativ 7 ani, iar câinele care l-a atacat îi aparținea. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului nr. 2 în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi Crimă oribilă în Vaslui. Un bărbat a fost ucis cu bestialitate de soţul amantei sale


loading...
Partenerii noștri