Tragedie în drum spre nuntă, sunt cel puţin 20 de morţi. Barca în care se aflau 100 de persoane s-a răsturnat în râu

Cel puțin 20 de persoane au murit și alte 30 au fost date dispărute după ce o barcă care transporta peste 100 de persoane s-a răsturnat luni în râul Indus, din districtul Sadiqabad, din centrul Pakistanului.

18 iul. 2022, 21:04
Tragedie în drum spre nuntă, sunt cel puţin 20 de morţi. Barca în care se aflau 100 de persoane s-a răsturnat în râu

Alte 90 de persoane de pe barca supraîncărcată au fost salvate de scafandri, iar printre pasageri s-au numărat în mare parte femei și copii, relatează Reuters. Se presupune că toți cei aflați la bord aparțineau aceluiași clan și erau în drum spre o nuntă planificată de partea cealaltă a râului.

Se subliniază că nu se știe exact câte persoane se aflau la bord, deoarece estimările se obțin doar pe baza mărturiei membrilor familiei, scrie Hindustan Times.

Reuters subliniază că aproape 35 de scafandri de la serviciul de salvare de stat au participat la operațiunea de salvare.

Citeşte şi O femeie însărcinată a murit şi 22 de persoane sunt date dispărute după naufragiul unei ambarcaţiuni cu migranţi în Marea Mediterană

Citeşte şi Povestea tulburătoare a căpitanului Dan Sandu, mort pe mare în urma unui stop cardiac. Cadavrul navigatorului a fost plimbat şase luni pe mare. 13 ţări i-au respins debarcarea