Tragedie în familia Cameliei Potec! Şefa FR Nataţie a plecat imediat de la Jocurile Olimpice

Camelia Potec, preşedinta FR Nataţie, a primit o lovitură cruntă! Tatăl fostei campioane olimpice, Grigore Potec, a încetat din viață! Acesta, în vârstă de 67 de ani, a fost gasit fără suflare în propria locuință, după ce a suferit un infarct.

30 iul. 2021, 14:28
Tragedie în familia Cameliei Potec! Şefa FR Nataţie a plecat imediat de la Jocurile Olimpice

Tragedie în familia Cameliei Potec! Inginer și om de afaceri, Grigore Potec a fost consilier municipal în Brăila în perioada 2004-2012, scrie debraila.ro.

Tragedie în familia Cameliei Potec

Fratele Cameliei Potec a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, precizând că înmormântarea lui Grigore Potec va avea loc pe data de 1 august. Camelia Potec a plecat de urgență din Japonia și va ajunge direct la Brăila, acolo unde este depus tatăl ei. „Cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, Ing. GRIGORE POTEC. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Capela Catedralei Nașterii Domnului, Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu sa îl odihnească in pace și lumina!”, a fost mesajul lui Alexandru Potec.

Larisa Iordache este în doliu. Mama ei a murit în această dimineaţă: „Vei ramane cel mai puternic om din lume”

Grigore Potec a fost implicat în urmă cu patru ani într-un grav accident rutier, după ce masina pe care o conducea a lovit un cal lăsat nesupravegheat. Atunci, bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale.