Tragedie în familia unor tineri polițiști. Le-a murit fetița chiar înainte să se nască. „La spital, când au consultat-o, totul bine”

Doi tineri polițiști trăiesc clipe de coșmar după ce fetița lor a murit chiar înainte de a veni pe lume. După o sarcină de 9 luni care a decurs perfect, vestea a venit ca un trăznet. Părinții au făcut plângeri împotriva maternității.

09 feb. 2023, 12:30
Tragedie în familia unor tineri polițiști. Le-a murit fetița chiar înainte să se nască. „La spital, când au consultat-o, totul bine”
Fetița a murit, dar nu există explicație

Scandal uriaș la Maternitatea din Drobeta Turnu Severin. O familie a trăit unul dintre cele mai cumplite momente, în momentul în care copilul lor a murit chiar înainte să fie născut, în timp ce mama se afla în travaliu. Părinții cer acum explicații doctorilor, ajungând chiar să facă o sesizare la Parchet și la Colegiul Medicilor.

Citește și: Drama uriașă a unui artist din România. Familia lui se află printre victimele cutremurului din Turcia. ”Ea a murit, iar unul dintre copii și-a pierdut picioarele”

Tatăl a declarat că sarcina soției a decurs perfect, fără a avea probleme pe parcursul celor 9 luni. Ajunsă la termen, femeia a mers la Maternitatea Drobeta Turnu Severin. Aici a începutut toată problema. Micuța a murit chiar înainte să vină pe această lume.

Fetița a murit, dar nu există explicație

„M-a sunat pe la ora 6.40 și îmi spune că bebelușului nu îi mai bate inima. A născut, dar copilul era decedat. Aici la spital când au consultat-o totul bine, numai că dimineața am auzit că nu mai este bine.”, a explicat Ionuț Tiribentea, tatăl bebelușului

Părinții vor acum să înțeleagă cum s-a putut întâmpla așa ceva.

„Au venit, din ce mi-a spus ea, pe la ora 3 i-au și spus că o să intre în sala de nașteri, ea sângera, avea stări de vomă, iar când au ajuns la sala de nașteri i-au zis să se întoarcă înapoi că vine dimineața să nască la 6.”, a  mai adăugat Ionuț Tiribentea, tatăl bebelușului

Familia îndoliată a depus acum plângere atât la Parchet, cât și la Colegiul Medicilor. O anchetă a fost demarată pentru a descoperi exact cauzele decesului și dacă a fost vorba de malpraxis.

„Se va demara ancheta noastră asupra acestui caz și vom solicita documentele necesare pentru a vedea despre ce a fost vorba.”, a declarat Leontina Georgescu, președinte Colegiul Medicilor Mehedinți

SNCR Gheorghe Ciocan – purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți

„În prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.”, a declarat Gheorghe Ciocan, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți

Elena Bololoi, purtător de cuvânt SJU Mehedinți: „Toată echipa medicală depune referate și note explicative, în schimb pacienta este bine, dar pentru noi este un eveniment nefericit.”

Mama bebelușului a fost între timp externată.

Citește și: Bilanț oficial cutremur Turcia și Siria: Peste 16.000 de morți. Numerele explodează de la oră la oră. Numai un miracol îi mai poate salva pe cei prinși sub dărâmături