Tragedie în Franţa. Un şofer român de TIR a fost ucis cu sabia într-o parcare. Gestul crud al colegilor săi

A fost tragedie fără margini într-o parcare din Franţa. Un şofer român de TIR a fost ucis cu o sabie, posibil de un imigrant, pe o autostradă.

18 mai 2021, 08:38
Tragedie în Franţa. Un şofer român de TIR a fost ucis cu sabia într-o parcare. Gestul crud al colegilor săi

Tragedie în Franţa. Incidentul sângeros a avut loc într-o parcare din nordul țării. Luni, procuratura din Amiens a anuntat deschiderea unei anchete.

Tragedie în Franţa. Un şofer român de TIR a fost ucis cu sabia într-o parcare

Mihai Spataru se afla, duminică, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franța, alături de soția să. Tânărul i-a spus soției că merge la toaleta și să verifice încărcătură. După ce a coborât și a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ. Soția sa a fost martoră la tragedie, dar până să intervină, criminalul a fugit.

Autoritățile nu au, în acest moment, niciun fel de informații privind ucigașul sau motivul comiterii crimei.

Citeşte şi: Un camion plin cu pietre a rupt în două un pod din județul Dâmbovița. Șoferul spune că a fost păcălit de GPS să o ia pe acel drum

Șoferii de TIR care circula prin Europa spun că nu este exclus că atacatorul să fie un migrant sau mai mulți pentru că nu este primul incident de acest fel.

„A coborât și a fost înjunghiat de două ori cu o lamă a unei săbii, fără avertizare, fără a apuca să aibă vreo reacție, sub ochii soției lui. Mai trist decât atât, poliția și ambulanța au venit după o oră și jumătate și doar au constatat decesul colegului nostru”, a notat Ilie Matei – „Omul șoselelor” pe Facebook.

„Vreau să atrag atenția asupra unui aspect rușinos pentru noi ca bărbați și colegi: soția omului, disperată, a bătut la ușile colegilor noștri aflați în aceeași stație peco pentru a primi ajutor în acele clipe groaznice. Nici un coleg nu a răspuns apelului disperat al femeii, ba mai mult, au tras perdelele și și-au continuat odihna”, a mai scris Ilie Matei.

Citeşte şi: Şofer de tir în Europa: ore suplimentare neplătite şi salariu mult mai mic decât al unui cetăţean din ţara respectivă. Clauzele de confidenţialitate din contracte, interpretate greşit de mulţi români


loading...
Partenerii noștri