Un camion plin cu pietre a rupt în două un pod din județul Dâmbovița. Șoferul spune că a fost păcălit de GPS să o ia pe acel drum

Un camion plin de pietriș a rupt în două un pod din județul Dâmbovița și a rămas suspendat.

16 apr. 2021, 16:37

Un camion plin de pietriș a rupt în două un pod din județul Dâmbovița și a rămas suspendat.

Șoferul camionului le-a povestit agenților de la Rutieră că a fost indus în eroare de GPS și așa a luat-o pe drumul greșit.

Întregul incident în care podul cedează sub greutatea camionului a fost surprins de un martor. În imagini se vede cum camionul se oprește și apoi înaintează încet. Apoi, construcția de fier se prăbușește, limita de greutate fiind de aproximativ zece tone. Din fericire, șoferul a scăpat nevătămat.

Totul s-a întâmplat pe drumul de exploatare dintre localitățile Răcari și Stănești. Șoferul din Capitală încărcase pietriș de la o balastieră și se îndrepta spre o gospodărie din Stănești.

Localnicii spun că reparația podului ar dura în jur de 2-3 luni, iar peste 30 de familii au rămas izolate. Consiliul Local avea în agendă realizarea unei construcții solide. Potrivit Știrilor ProTV, proiectul există, dar deocamdată nu sunt bani suficienți pentru această investiție.

Din cauza accidentului, traficul între localitățile Răcari și Stănești este paralizat. Polițiștii au sosit la fața locului și analizează atent documentele. Urmează să stabilească la finalizarea cercetărilor din ce cauză s-a produs acest eveniment.

Un astfel de incident a avut loc și în urmă cu doi ani în județul Suceava. La acea vreme, un camion încărcat cu pământ a ajuns în albia unui pârâu, după ce podul pe care îl traversa s-a prăbușit sub el.

Citiți și Accident grav pe autostrada A1. Remorca unui camion s-a desprins şi a rămas agăţată de un pod

Citiți și Tragedie în Mărășești! Bărbat lovit mortal de roata unui autocamion desprinsă în mers