TRAGEDIE în Galaţi. Un bărbat s-a otrăvit, după care s-a aruncat de la etajul 3

Un bărbat de 53 ani, din Galaţi, a ajuns, luni, în stare gravă la spital, după ce s-a otrăvit, iar apoi s-a aruncat de la etajul trei al blocului în care locuia.

05 mai 2014, 09:54
TRAGEDIE în Galaţi. Un bărbat s-a otrăvit, după care s-a aruncat de la etajul 3

Omul a încercat să-şi pună capăt zilelor otrăvindu-se cu o soluţie concentrată de clor, după care s-a aruncat de la etajul 3 al blocului unde locuia. Vecinii au fost cei care au sunat după ajutor la 112 şi apoi un echipaj SMURD a stabilizat pacientul şi l-a adus la Spitalul de Urgenţă Galaţi, relatează Agerpres.

Bărbatul, deşi avea multiple leziuni prin cădere, dar şi arsuri interne din pricina clorului, era încă în viaţă. A fost transportat imediat în sala de operaţie, unde medicii fac eforturi pentru a încerca să îi salveze viaţa. Poliţiştii au luat legătura cu sora bărbatului, pentru a afla ce s-a întâmplat. Se pare că omul era singur acasă când a decis să se sinucidă.

Dacă îşi va reveni, bărbatul va rămâne la Spitalul de Urgenţă, cel mai probabil în secţia Ortopedie, iar apoi va fi trimis pentru tratament şi consiliere de specialitate la Spitalul de Psihiatrie.

CITEŞTE ŞI Gestul EXTREM al unei FETIŢE de 14 ani după ce a fost căsătorită FORŢAT cu un bărbat de 35 de ani