TRAGEDIE în Hunedoara: O doctoriţă a fost împuşcată de fostul soţ. Bărbatul s-a sinucis VIDEO

O femeie în vârstă de 44 de ani a fost împuşcată mortal, duminică, în jurul orei 10.00, de către fostul ei soţ, pe o stradă din centrul Hunedoarei, informează România TV. Un trecător a găsit victima şi a alertat poliţia la 112. După ce a comis fapta, bărbatul s-a sinucis.

RomaniaTV.net
24 feb. 2013, 08:21
TRAGEDIE în Hunedoara: O doctoriţă a fost împuşcată de fostul soţ. Bărbatul s-a sinucis VIDEO

Bărbatul şi-a împuşcat fosta soţia cu o armă de vânătoare cu alice, în apropierea locuinţei acesteia din centrul Hunedoarei. Femeia, medic urolog, a fost găsită moartă într-o maşină, de un trecător care a alertat poliţia la serviciul 112.

Potrivit poliţiştilor, cadavrul bărbatului a fost descoperit la două străzi distanţă, într-o altă maşină. În autoturism, anchetatorii au găsit şi un bilet de adio, în care acesta îşi justifică gestul. Bărbatul susţine că a comis crima pentru ca o parte din avere să le rămână copiilor lui din prima căsătorie.

Cei doi erau parteneri de afaceri şi divorţaseră de curând. Împreună, administrau o clinică medicală privată.

„Serviciul de ambulanţă a fost solicitat pentru a interveni la o victimă inconştientă aflată într-o maşină. O femeie, doctor de profesie, avea o plagă împuşcată cu leziuni incompatibile cu supravieţuirea. La câteva străzi distanţă de locul în care a fost găsită femeia, poliţiştii au găsit un bărbat, mort şi el”, a declarat la România TV un reprezentant al Serviciului de Ambulanţă Hunedoara.

Anchetatorii fac investigaţii pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul.