Tragedie în judeţul Alba. Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat pe un stadion

Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat, sâmbătă, pe un stadion din judeţul Alba. El picase bacalaureatul, iar apropiaţii spun că suferea de singurătate, mama tânărului fiind plecată în străinătate.

RomaniaTV.net
02 sept. 2017, 09:19
Tragedie în judeţul Alba. Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat pe un stadion

Tânărul de 18 ani, care s-a sinucis prin spânzurare, locuia doar cu bunica sa, iar cei care îl cunoşteau susţin că a suferit foarte mult din cauza singurătăţii şi presupun că acesta ar fi motivul pentru care şi-a pus capăt zilelor.

El a absolvit în acest an Colegiul Naţional ”David Prodan” din Cugir, însă nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat.

”Era copil din flori, tatăl său nu l-ar fi recunoscut, iar mama lui era plecată la muncă în străinătate. Mergea la şcoală mai mult decât alţi elevi şi nu crea probleme”, a spus un localnic din Cugir.

Tânărul şi-a confecţionat o sfoară, pe care a legat-o de o bară groasă de metal, şi şi-a înfăşurat-o în jurul gâtului. Lângă cadavrul său a fost descoperit un telefon mobil, dar şi un rucsac în care avea mai multe bunuri.

Potrivit Poliţiei Alba, tânărul s-a sinucis prin spânzurare, iar pe cadavru nu sunt urme de violenţă.

În urmă cu un an şi jumătate, băiatul a mai avut o tentativă de sinucidere, fiind internat, o perioadă, la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.

Poliţia a deschis o anchetă şi continuă cercetările.