Tragedie în judeţul Hunedoara. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren în timp ce traversa neregulamentar cale ferată

Un bărbat a murit după ce a fost călcat de un tren, pe raza orașului Aninoasa, polițiștii de la Transporturi Feroviare efectuând verificări pentru a determina circumstanțele în care a avut loc decesul acestuia, dar și identitatea victimei.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 11:37
Tragedie în judeţul Hunedoara. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren în timp ce traversa neregulamentar cale ferată

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, astăzi, între șinele de cale ferată, de o persoană care a trecut prin zona podului CFR de la Iscroni, orașul Aninoasa.

Din primele informații, se pare că victima ar fi vrut să traverseze liniile de cale ferată, însă a fost surprinsă de garnitura de tren și lovit în plin, potrivit Mediafax.

„În zona căii ferate de la Iscroni a fost găsită o persoană decedată, cel mai probabil după ce a fost lovită de tren”, a declarat, astăzi, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical, însă membrii acestuia nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, victima nu avea asupra ei acte de identitate.

Polițiștii fac acum verificări pentru a determina cum s-a întâmplat accidentul și care este identitatea victimei care are între 55 și 60 de ani. Pe calea ferată pe care a fost găsit cadavrul bărbatului circulă doar trenuri de marfă, cele de călători fiind scoase de pe ruta Petroșani – Lupeni de aproape doi ani.

Citeşte şi Accident grav în Timiş. Trei persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe şinele de tren