Tragedie în lumea actorilor. A murit în această noapte. L-ai văzut în multe filme celebre. „Au apărut complicaţii după infarct” FOTO

A jucat în zeci de filme, seriale de televiziune și teatru. Este un actor pe care românii l-au urmărit în multe producții atât pe marele, cât și pe micul ecran. Donald Moffat s-a stins din viață în această noapte, la reședința sa din Statele Unite.

21 dec. 2018, 13:41

Este una dintre cele mai cunoscute figuri de la Hollywood, fiind distribuit în numeroase producții difuzatea atât de televiziunile din România, cât și în piese de teatru, scrie a1.ro. Donald Moffat a fost găsit fără viață noaptea trecută la reședința sa din Statele Unite de către fiica sa, care a și făcut anunțul decesului: „Tata s-a stins în urmă cu puțin timp. Au apărut complicații după infarctul pe care-l suferise mai demult”.

Citeşte şi Donald Trump salută victoria împotriva Statului Islamic: SUA îşi retrag complet trupele din Siria

Moffat era unul dintre veteranii cetății filmului. Născut în 1930, în Marea Britanie, actorul a debutat pe scenă în localitatea sa natală, Plymouth. În tinerețe, actorul pleacă în Statele Unite, unde va cunoaște celebritatea, jucând în filme precum: Cutremurul, Showdown, Rachel, Rachel, dar și în seriale precum Lege și Ordine.