Tragedie în lumea filmului! A murit primul Batman. Curg mesajele de condoleanțe: „A fost printre oamenii mei preferați de pe planetă”

Kevin Conroy, cunoscut ca fiind vocea lui Batman, și-a pierdut viața la 66 de ani.

11 nov. 2022, 23:59
Tragedie în lumea filmului! A murit primul Batman. Curg mesajele de condoleanțe: „A fost printre oamenii mei preferați de pe planetă”

Kevin Conroy l-a interpretat pe Batman, în urmă cu 30 de ani. Mai întâi într-un serial de desene animate, iar ulterior a apărut într-o serie de emisiuni tv, lungmetraje și jocuri video. Mai mult, Conroy a imprimat vocea celebrului super-erou în jocurile video Arkham Knight și Arkham City și a apărut și într-un episod din 2019 din Batwoman.

„Comunitatea de voiceoveri l-a pierdut pe unul dintre cei mai mari. Sunt complet devastat, căci am lucrat cu el peste 25 de ani”, a declarat agentul său, Steven Neibert, potrivit BBC.

Directorul de casting Andrea Romano l-a descris ca fiind „un prieten drag”. „Sufletul lui bun, râsul încântător, dragostea pură pe care o avea pentru viață vor rămâne cu mine pentru totdeauna”.

Citește și Moarte tragică în familia lui Nick Carter de la Backstreet Boys. Fratele lui, cântărețul Aaron Carter, a murit înecat la 34 de ani

Reprezentanții DC Comics au transmis un mesaj emoționant după moartea acestuia. „DC trăiește cu mare tristețe vestea trecerea în neființă a lui Kevin Conroy, un actor legendar și vocea lui Batman pentru numeroase generații. Prietenii lui, familia și fanii îi vor simți lipsa pentru totdeauna”.

Mark Hamill, actorul din Star Wars, care l-a interpretat pe dușmanul lui Batman, Joker, în animațiile și jocurile video Batman, a declarat că Conroy a fost „unul dintre oamenii mei preferați de pe planetă”. De asemenea, a mai precizat că l-a iubit ca pe un frate.

Kevin Conroy s-a născut pe 30 noiembrie 1955 în WestBury, New York, și a murit pe data de 10 noiembrie 2022. El este cel mai bine cunoscut drept vocea din spatele super-eroului DC Comics Batman. A început cu seria de televiziune Warner Bros. Apoi, datorită popularității interpretării sale ca Batman, Conroy a continuat să-i dea vocea personajului pentru mai multe filme sub brandul DC Universe Animated Original Movies și pentru jocurile video aclamate de critici Batman: Arkham și Injustice.

Citește și Lumea sportului este în doliu. Un campion MMA a murit după ce a făcut toxiinfecție alimentară