Tragedie în lumea muzicii, Chris Brown este DEVASTAT: Odihneşte-te în pace, fată dragă…

Un cunoscut rapper american şi-a omorât iubita, după care s-a sinucis. Ulterior, artistul Chris Brown, care o cunoştea pe dansatoare, şi-a exprimat condoleanţele pe un cont de socializare cu un mesaj de încurajare pentru familie.

09 dec. 2014, 09:33

Stephanie Moseley, dansatoarea din „Hit the floor”, a murit după ce soţul său, rapper-ul Earl Hayes a împuşcat-o, ca apoi bărbatul să se sinucidă, potrivit Spy News.

Citeşte şi Gest ŞOCANT al unui tată vitreg. La ce a recurs pentru a face SEX cu fiica sa este INIMAGINABIL de MACABRU

Astfel, în cursul dimineţii de luni s-au auzit împuşcături dintr-un apartament din Los Angeles. La scurt timp, o echipă SWAT a ajuns de urgenţă şi a dărâmat uşa apartamentului. Acolo, au găsit două persoane decedate. Stephanie Moseley a colaborat cu diverşi artişti, printre care Chris Brown şi Britney Spears. Din primele informaţii se pare că femeia l-ar fi înşelat pe rapper, iar acesta nu a stat pe gânduri şi a ucis-o, după care s-a sinucis. Ulterior, artistul a postat pe internet un mesaj de condoleanţe.

Citeşte şi Triunghi amoros în SPORT. Un fotbalist şi-a făcut soţia de râs publicând mesajele trimise amantului FOTO

Odihneşte-te în pace, fată dragă. Ai dansat cu mine în turnee şi vei rămâne mereu cea mai cool persoană. Mă rog pentru tine şi pentru familia îndurerată„, a declarat Brown pe internet.