TRAGEDIE în lumina reflectoarelor. Toboşarul unei trupe celebre A MURIT în timpul concertului VIDEO

Bateriştii au, probabil, cel mai mult de muncă în timpul unui concert şi la finalul reprezentaţiilor ei sunt mereu cei mai obosiţi. Efortul depus a fost fatal pentru toboşarul unei formaţii celebre, care a murit chiar pe scenă, la 59 de ani, după ce a suferit un infarct.

RomaniaTV.net
24 sept. 2012, 14:27
TRAGEDIE în lumina reflectoarelor. Toboşarul unei trupe celebre A MURIT în timpul concertului VIDEO

Momente tragice la concertul susţinut de „Generation Esmeralda”  în oraşul brazilian Uba: bateristul Bradford Lee Parker a suferit un infarct şi a murit chiar pe scenă, unde se afla alături de alţi patru muzicieni, foşti membri ai celebrei formaţii „Santa Esmeralda”, din anii 1970-1980, dintre hiturile lor amintind „Don’t Let Me Be Misunderstood”, „You’re My Everything” sau „House Of The Rising Sun”.

Momentul în care Parker a suferit infarctul a fost chiar surprins de o cameră video. Colegii săi nu au sesizat că Parker s-a prăbuşit, cu toate că în cădere a lovit cinelele, astfel că toboşarul a mai rămas câteva zeci de secunde sprijinit de instrument. În cele din urmă, însă, el a căzut pe podea chiar sub ochii solistului trupei, care s-a grăbit pentru a-i da primul ajutor. Bradford Lee Parker a fost urcat rapid într-o ambulanţă şi dus la spital, însă era deja mort.