Tragedie în magistratură! Un judecător al Curții de Apel București a murit subit. Nu împlinise încă 40 de ani

Moarte fulgerătoare în magistratura din România! Un judecător în vârstă de doar 40 de ani s-a stins din viață. Din primele informații, Aurelian-Marian Murgoci-Luca ar fi suferit un AVC.

29 mart. 2024, 17:39
Tragedie în magistratură! Un judecător al Curții de Apel București a murit subit. Nu împlinise încă 40 de ani

Moarte fulgerătoare în magistratura din România! Un judecător în vârstă de doar 40 de ani și-a găsit sfârșitul. Din primele informații, Aurelian-Marian Murgoci-Luca ar fi suferit un AVC.

Citește și Caz cutremurător! O tânără și-a pus capăt zilelor, după ce s-a aflat că ar fi avut o aventură cu șeful ei. A lăsat în urmă doi copii. ”S-a speriat că vor apărea filmulețe compromițătoare”

A murit judecătorul Luca Aurelian Marian Murgoci, care nu împlinise încă 40 de ani. Magistratul ar fi suferit un AVC.

„Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață a domnului MURGOCI LUCA AURELIAN MARIAN, judecător în cadrul Curții de Apel București, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească”, a anunțat CSM.

Aurelian-Marian Murgoci-Luca activa la Curtea de Apel Bucuresti din 2021, iar anterior fusese presedintele Judecatoriei Sectorului 5.

De asemenea, judecatorul Murgoci-Luca era vicepresedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR).

”A fost unul dintre reperele după care m-am ghidat”

Unul dintre apropiații acestuia a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

„De necrezut! Aurelian Marian Murgoci Luca, prietenul și unul dintre magistrații care mi-au deschis porțile Palatului de Justiție în anii studenției, a plecat dintre noi. Am petrecut nenumărate ore împreună în care am dezbătur problemele de drept și am învățat cum gândește un judecător.

Pentru mine a fost unul dintre reperele după care m-am ghidat în viața de jurist și am învîțat de la el că în spatele dosarelor sunt, de fapt, oameni și nu simple spețe.

Te-ar putea interesa și O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani

Ce pot să spun?! A plecat un etalon al profesioniștilor în drept, un om cald, plin de viață! A plecat un Judecător care privea oamenii și îi asculta, un judecător care avea timp pentru alții dar iată că pentru el nu a mai existat timp. Drum lin, Aurelian!”, a scris pe Facebook prietenul acestuia, Daniel Chifor.