Caz cutremurător! O tânără și-a pus capăt zilelor, după ce s-a aflat că ar fi avut o aventură cu șeful ei. A lăsat în urmă doi copii. ”S-a speriat că vor apărea filmulețe compromițătoare”

Dramă mare în comuna Zorleni, județul Vaslui, acolo unde o femeie de aproape 27 de ani și-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă doi copii. Ionela a recurs la acest gest, după ce în comună s-ar fi aflat că aceasta avea o relație cu șeful său.

28 mart. 2024, 17:13
Caz cutremurător! O tânără și-a pus capăt zilelor, după ce s-a aflat că ar fi avut o aventură cu șeful ei. A lăsat în urmă doi copii. ”S-a speriat că vor apărea filmulețe compromițătoare”

Dramă mare în comuna Zorleni, județul Vaslui, acolo unde o femeie de aproape 27 de ani și-a pus capăt zilelelor, lăsând în urmă doi copii. Ionela a recurs la acest gest, după ce în comună s-ar fi aflat că aceasta avea o relație cu șeful său.

Citește și O nouă tragedie zguduie România. Ce s-a găsit în telefoanele adolescentelor care s-au sinucis la Hunedoara. Detalii cumplite din anchetă

Evenimentele tragice nu se mai termină în România. De data aceasta, un caz de sinucidere a șocat o întreagă comunitate.

O femeie în vârstă de 27 de ani, mamă a doi copii, și-a pus capăt zilelor, după ce în sat s-ar fi aflat că aceasta ar fi avut o relație intimă cu patronul ei.

Se pare că fiul patronului i-a trimis soțului femeii un videoclip în care se vedea că cei doi erau îmbrățișați. Soțul femeii este plecat la muncă în Anglia.

Când a văzut acel videoclip, bărbatul și-a sunat soția și a întrebat-o ce se întâmplă.

„Nu s-au certat, doar au vorbit, rămăsese ca el să vină acasă de Paște și să lămurească situația. Băiatul patronului a zis că are mai multe filmulețe compromițătoare și, probabil, Ionela s-a speriat că vor fi publicate. Ea credea că nu funcționează camerele de supraveghere, dar, de fapt, nora lui avea acces la ele”, a povestit un apropiat al femeii.

Familia acesteia este devastată de durere și hotărâtă să afle ce a determinat-o să recurgă la un gest necugetat. “Cine a greșit să plătească. De ce a ajuns să își pună capăt zilelor? Cine a adus-o în starea asta? Sunt convins că patronul a profitat de naivitatea ei, că el i-a făcut avansuri. Ce căuta el, om la 55 ani, la o fată care e de-o seamă cu fiica lui?”, a declarat cumnatul femeii.

Ionela a lăsat în urma ei doi copii mici, un băiat de cinci ani și o fată de opt ani. Din spusele vecinilor, copiii erau lumina ochilor ei, avea grijă de ei așa cum trebuie și își dorea să îi vadă mari și realizați în viață.

Nimeni nu înțelege se s-a întâmplat de ce a ales să-și încheie socotelile cu viața.

„Luni s-a ascuns în podul casei, au căutat-o atât soacra ei, cât și copiii. De două ori au fost în pod și cred că ea se ascundea, pentru că nu au găsit-o. A treia oară când a ajuns soacra ei în pod, a găsit-o moartă.

Nu am cuvinte să vă spun cât de mare a fost șocul. Ținea foarte mult la copii, nu înțeleg de ce a ales să-i lase fără mamă”, a povestit un apropiat al familiei.

Femeia nu a lucrat mult timp la barul din sat, însă a fost suficient cât să se audă zvonuri în comună.

„A muncit de pe 2 martie până pe 22 martie, fără contract de muncă, la negru. Apoi a renunțat pentru că au început să se audă tot felul de vorbe, că ea are o relație cu patronul, că își înșeală soțul…

Nu știu cât de adevărat este, dacă ea a comis-o, în filmulețul pe care l-am primit eu se vede că ei se îmbrățișează, dar nu știu dacă a fost și ceva mai mult. Băiatul patronului, care mi-e și cumătru, mi-a trimis mesaj și mi-a zis să vorbesc cu neamurile mele, să se potolească Ionela, că dacă postează el videoclipurile pe care le are, iese scandal mare.

El voia să îl scoată pe tatăl lui nevinovat, dar eu nu cred că e atât de nevinovat. Păi tu, om la 55 ani, te îmbrățișezi cu o fată care e de-o seamă cu fata ta?”, a spus cumnatul femeii, potrivit Vremeanouă.ro.

De asemenea, acesta este convins că atitudinea patronului femeii a avut un aport important în decizia femeii de a-și pune capăt zilelor.

„Probabil s-a speriat că vor apărea mai multe filmulețe compromitățoare. Ea credea că nu funcționează camerele de supraveghere, dar nora șefului ei avea acces la camere. Cred că, de fapt, el a profitat de ea. Eu vreau să mă duc la Poliție, să îi fac plângere pentru abuz, hărțuire, nu ai voie să faci așa ceva unui angajat de-al tău.

Eu m-a săturat să aud “mortul e de vină”, cum încearcă ei acum să sugereze. Ionela nu făcea așa ceva dacă nu era adusă într-un asemenea stadiu. Cine a greșit, să plătească. Să plătească pentru că doi copii au rămas fără mamă”, a declarat cumnatul femeii.

”O iubea prea mult”

Conform unor surse, de cealaltă parte a poveștii, familia patronului de bar nu consideră că gestul Ionelei are legătură cu ei, ci cu soțul ei sau, mai exact, cu frica de acesta, iar asta pentru că, în ultimele zile, bărbatul o tot suna și o lua la întrebări.

„Nu era normal să o sune? Nu trebuia să afle ce s-a întâmplat? Ei credeau că Ionelei îi e frică de “iubi”, că a aflat ce s-a întâmplat și se va despărți de ea.

Dar el nu avea de gând să se despartă, o iubea prea mult ca să se despartă. O ierta, chiar dacă, poate, la mijloc existau nu știu ce filmulețe, pentru că au doi copiii împreună, o casă, de dragul familiei trecea peste asta.

Te-ar putea interesa și Q.E.D. Poziţia oficială a televiziunii România TV în cazul Iulia Marin (jurnalista care s-a sinucis) & Cătălin Tolontan – Libertatea (redactorul-şef care a trecut peste legislaţia muncii şi peste decizia medicului Iuliei Marin)

În stadiul în care e acum, vă spun drept că mi-e frică să nu comită și el vreun gest necugetat. Mi-e și frică să mă întorc acum în Anglia, pentru că e foarte afectat”, a mai declarat cumnatul femeii.