Tragedie în noaptea de Revelion în Iași! Un vatman a murit în timp ce se afla la cârma tramvaiului

Noaptea de Revelion nu a fost scutită de incidente tragice. În timp ce majoritatea românilor se aflau împreună cu cei dragi și așteptau cu nerăbdare ca ceasul să bată miezul nopții pentru a trece în noul an, un vatman din Iași a murit la cârma tramvaiului pe care îl conducea.

01 ian. 2024, 09:20
Tragedie în noaptea de Revelion în Iași! Un vatman a murit în timp ce se afla la cârma tramvaiului

Tragedie în noaptea de Revelion în Iași! Tragedia a avut loc în jurul orei 18:00, pe linia 11, în staţia din apropierea podului Metalurgie, pe sensul de mers către Tătăraşi.

Citește și Ce tragedie, marele actor a fost găsit mort în casă înainte de Anul Nou. Toţi românii i-au văzut filmele

Tragedie în noaptea de Revelion în Iași!

Bărbatul în vârstă de 50 de ani aștepta cu nerăbdare să i se termine programul și să meargă acasă pentru a întâmpina noul an împreună cu soția sa, însă, din păcate, nu a mai ajuns.

La un moment dat, vatmanul a acuzat dureri în zona pieptului. Văzând că acestea se acutizează a oprit tramvaiul, iar la scurt timp a leșinat.

Un bărbat a încercat să îi acorde primul ajutor vatmanului care a fost scos din cabină de către pasagerii din tramvai.

Speriați, călătorii au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de salvare, dar din nefericire, medicii nu am mai putut să facă nimic pentru bărbatul care a fost resuscitat aproximativ o oră, scrie ziaruldeiasi.ro.

Minute în șir soția și fiica vatmanului s-au rugat la o minune, însă, în cele din urmă, medicii au declarat decesul bărbatului.

„Cu adâncă tristeţe şi compasiune, exprimăm condoleanţe familiei vatmanului Vizitiu Ioan, în urma tragicului eveniment petrecut astăzi în jurul orei 18,00. În timp ce acesta conducea tramvaiul pe traseul 11, i s-a făcut rău şi, din păcate, echipajul de la ambulanţă nu a reuşit să-l resusciteze. Suntem alături de familia şi colegii angajatului nostru şi ne exprimăm solidaritatea în faţa suferinţei dumneavoastră”, a transmis conducerea Companiei de Transport Public Iaşi, la scurt timp, după tragedie.

Citește și 11 morți și peste 50 de răniți într-un accident în lanț. Tragedie pe o autostradă din Turcia înainte de Revelion