Tragedie în Pakistan: 57 de oameni au ars de vii după ce o cisternă cu benzină a lovit un autocar VIDEO

Cel puţin 57 de oameni au murit în Pakistan, după ce o cisternă a lovit în plin un autocar plin cu pasageri. Accidentul a avut loc în apropiere de oraşul Karachi, din sud-vestul ţării.

11 ian. 2015, 11:55
Tragedie în Pakistan: 57 de oameni au ars de vii după ce o cisternă cu benzină a lovit un autocar VIDEO

Peste 60 de oameni erau în autobuz atunci când a luat foc, după ce a fost lovit de o cisternă. Unii, care călătoreau pe acoperiş, au reuşit să sară şi să îşi salveze viaţa, dar majoritatea celor aflaţi înăuntru au ars de vii, potrivit România TV.

Autobuzul a fost lovit de o cisternă plină cu benzină, care a intrat pe contrasens. Ambele vehicule au luat foc instantaneu. Şoferul cisternei a reuşit să scape şi a fugit de la faţa locului.

Toate cadavrele au fost duse la spital. Patru oameni au fost răniţi, inclusiv doi copii şi femei, care au putut să plece acasă, după ce au primit îngrijiri medicale. Cadavrele sunt carbonizate şi prinse unele de altele„, a declarat şeful poliţiei din Karachi, Shoaib Siddiqui.

Accidentele rutiere sunt comune în Pakistan, unde drumurile sunt proaste, iar mulţi şoferi nu respectă regulile de circulaţie. În luna noiembrie, 57 de oameni, dintre care 18 copii, şi-au pierdut viaţa după ce un autocar a lovit un camion cu cărbune.

Citeşte şi: ACCIDENT de AUTOCAR în Germania: Cel puţin patru morţi şi zeci de răniţi