Tragedie în PNL. Un cunoscut primar din Constanţa a murit din cauza unei boli necruţătoare

Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu din judeţul Constanţa, a murit, joi dimineaţă, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Acesta avea  vârsta de 73 de ani.

03 nov. 2022, 11:49
Tragedie în PNL. Un cunoscut primar din Constanţa a murit din cauza unei boli necruţătoare
Tragedie în PNL. Un cunoscut primar din Constanţa a murit din cauza unei boli necruţătoare

Tragedie în PNL. Potrivit focuspress.ro, în urmă cu câteva luni, Gheorghe Grameni fusese diagnosticat cu o boală incurabilă, fiind internat în spital. Acum câteva zile, Gheorghe Grameni a fost transportat acasă, pentru a-și continua tratamentul, însă joi dimineață a pierdut lupta cu boala.

„El s-a dedicat total comunei. A fost implicat personal și emoțional. Ne pare foarte rău. Îl știu de 22 ani și l-am susținut. Am fost alături de el în echipa de consilieri în tot acest timp”, a declarat Adrian Costache, viceprimarul comunei Mihai Viteazu.

Citeşte şi: O mare actriţă din România a murit la 48 de ani: „A pierdut bătălia cu boala”

„Cu durere în suflet am aflat de trecerea în neființă a unuia dintre cei mai mari oameni pe care i-am cunoscut, bunul meu prieten, Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu. Este o mare pierdere pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut. Gheorghe Grameni a fost un prieten adevărat, un profesionist al administrației publice locale, un om care și-a pus întreaga energie și pricepere pentru dezvoltarea comunității pe care a condus-o. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”, a transmis şi Mihai Lupu, preşedintele CJ Constanţa.

Citeşte şi: Tragedie la o nuntă din Neamț! Cea mai fericită zi din viața unui bărbat s-a transformat într-una de coșmar. Tatăl mirelui a murit

Gheorghe Grameni (PNL) era la al șaselea mandat în fruntea administrației publice locale a comunei Mihai Viteazu. Trupul neînsuflețit urmează să fie depus la capela bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena – I din Constanța. Înmormântarea va avea loc, vineri, la Cimitirul central din Constanța.