TRAGEDIE în politica românească! Fostul viceprimar A MURIT după o lungă suferinţă

Este doliu în lumea politică românească. Un fost viceprimar a murit după ce a trecut printr-o lungă suferinţă.

03 mart. 2020, 15:53
TRAGEDIE în politica românească! Fostul viceprimar A MURIT după o lungă suferinţă

Constantin Neculau, fost viceprimar al municipiului Iaşi în perioada 2004-2008, s-a stins din viaţă la vârstă de 70 de ani. Politicianul se retrăsese de ceva timp din viaţa publică, în urma unui accident vascular cerebral.

Trei zile de doliu naţional. Marele poet s-a stins din viaţă

În urma pierderii sale, primarul Iaşului, Mihai Chirica, şi-a exprimat public regretul şi condoleanţele pentru familie şi apropiaţii săi.

„Primarul Municipiului Iași, domnul Mihai Chirica, își exprimă profundul regret la aflarea veștii încetării din viață a domnului Constantin Neculau, fost consilier local și viceprimar al municipiului Iași (2004 – 2008).

Pe parcursul întregii sale activități administrative, Constantin Neculau a contribuit substanțial la elaborarea și concretizarea a numeroase proiecte cu efecte benefice pentru comunitatea ieșeană. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un mesaj al primarului Mihai Chirica.

Slujba pentru Constantin Neculau va avea loc joi, începând cu ora 12.00. Aceasta va avea loc la Biserica Sf. 40 de mucenici. Înhumarea se va desfăşura la aceeaşi dată, la Cimitirul Eternitatea din Iaşi.