Tragedie în politică, un fost parlamentar şi preşedinte al CJ Ialomiţa a murit subit. S-a prăbuşit în faţa casei, după alergarea de dimineaţă

Silvian Ciupercă, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, a murit subit duminică dimineaţă, în jurul orei 7, la scurt timp după o sesiune de alergare.

31 iul. 2022, 11:34
Tragedie în politică, un fost parlamentar şi preşedinte al CJ Ialomiţa a murit subit. S-a prăbuşit în faţa casei, după alergarea de dimineaţă

Moartea fulgerătoare a fostului preşedinte al CJ Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a survenit în timp ce acesta se afla în concediu, în localitatea natală a soţiei sale, din județul Vâlcea, unde cei doi se aflau pentru parastasul mamei acestuia.

Decesul fostului președinte al Consiliului Județean Ialomiţa a fost confirmat de către Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea. „Este vorba despre un bărbat de 73 de ani, care a fost găsit decedat în apropierea locuinței. Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei!” au precizat reprezentanții Biroului de Presă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea.

Citeşte şi Politician PSD din Bihor, mort după ce a căzut sub combina de recoltat

România TV transmite că decesul a survenit la scurt timp după ce Silvian Ciupercă îşi făcuse alergarea de dimineaţă.

Vasile Silvian Ciupercă a fost deputat român în legislatura 2000-2004, ales în județul Ialomița pe listele PSD. El a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Marea Britanie, Bolivia și Bosnia- Herțegovina. Vara trecută el a fost achitat definitiv în dosarul penal în care era acuzat de corupție, pentru nişte fapte de care era acuzat că le-ar fi săvârşit pe vremea când era preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Citeşte şi Șoc în lumea politică! Un cunoscut membru al PSD, găsit mort în casă. Avea doar 60 de ani