SCANDAL în Râmnicu Vâlcea. Un elev, în stare critică după ce a fost ÎNJUNGHIAT înainte de ore de un coleg

Un elev de 17 ani de la un liceu din Râmnicu Vâlcea a fost înjunghiat, miercuri dimineaţa, înainte de a intra la ore, de un coleg de-al său în vârstă de 16 ani, informează România TV. Se pare că totul a pornit de la o fată.

26 oct. 2016, 05:40
SCANDAL în Râmnicu Vâlcea. Un elev, în stare critică după ce a fost ÎNJUNGHIAT înainte de ore de un coleg

UPDATE: Elevul agresor care și-a înjunghiat colegul, pe holul Liceului Tehnologic „General Magheru” a fost reținut pentru 24 de ore, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Suspectul cercetat astfel pentru tentativă de omor urmează a fi prezentat joi în fața magistraților Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE: Elevul de 17 ani înjunghiat la un liceu din Râmnicu Vâlcea a ajuns în stare gravă la un spital din Capitală. Nu a putut fi însă transportat cu elicopterul din cauza vremii. Agresorul, un elev din acelaşi liceu, dar cu un an mai mic, a ameninţat că îl omoară şi este acum audiat de poliţie.

Doi elevi, de 17, respectiv 16 ani, de la liceul „General Magheru” din Râmnicu Vâlcea s-au luat la bătaie, miercuri dimineaţa, chiar înainte de ore. La un moment dat, cel de 16 ani l-a înjunghiat cu un briceaj pe celălalt în zona cervicală.

Echipajele de ambulanţă au sosit imediat la faţa locului, însă le-a fost greu să îl stabilizeze pe tânăr deoarece lama cuţitului atinsese şi zone mai sensibile. Băiatul a fost transportat în stare critică la spital.

Se pare că totul a pornit de la o fată. Agresorul a fost dus la audieri de oamenii legii. Atât poliţiştii, cât şi Inspectoratul Şcolar au deschis anchete în acest caz.

Agresorul este cunoscut în liceu pentru că are probleme psihice şi este bolnav de epilepsie. Colegii şi profesorii au mai avut probleme cu el pentru că deseori era violent.

Citeşte şi Turist găsit cu gâtul tăiat într-o pensiune. Un bărbat de 31 de ani, reţinut de poliţişti