TRAGEDIE în Sălaj. O fetiţă de trei ani a murit într-un incendiu

O fetiţă de trei ani, lăsată nesupravegheată de părinţi, a decedat miercuri seara într-un incendiu izbucnit de la un frigider lăsat în priză la o casă din localitatea Gâlgău Almaşului. Pompierii au reuşit, însă, salvarea surorii sale, în vârstă de un an şi jumătate.

13 aug. 2014, 17:44
TRAGEDIE în Sălaj. O fetiţă de trei ani a murit într-un incendiu

„La ora 17,10 secţia Jibou a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Gâlgău Almaşului. Ajunşi la faţa locului pompierii au constat că incendiul se manifesta într-o singură cameră, reuşind să limiteze propagarea acestuia la restul locuinţei”, a precizat miercuri, pentru AGERPRES, Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al pompierilor din Sălaj.

Citeşte şi INCENDIU PUTERNIC în Capitală. Două case au fost mistuite de flăcări

Potrivit acestuia, pompierii au descoperit în camera în care s-a produs incendiul cadavrul carbonizat al unei fetiţe de trei ani, lăsată nesupravegheată în casă alături de sora ei în vârstă de un an şi jumătate, ce a supravieţuit deoarece se afla în altă cameră.

„Fetiţa de un an şi jumătate a fost salvată de mamă împreună cu pompierii şi predată Serviciului de Ambulanţă. Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic la curentul electric de la un frigider lăsat sub tensiune”, a adăugat purtătorul de cuvânt al pompierilor din Sălaj.

Citeşte şi INCENDIU DEVASTATOR în Giurgiu, produs de la o ţigară lăsată aprinsă