Tragedie în Sălaj: Un BEBELUŞ a murit după ce sora lui l-a scăpat din braţe

O anchetă de amploare a fost iniţiată după ce un bebeluş din Sălaj a murit într-un mod şocant. Micuţul a fost scăpat din braţe de surioara lui în vârstă de doar 2 ani şi s-a rănit la cap.

RomaniaTV.net
12 mart. 2015, 06:52

Părinţii au fugit cu el imediat la spital, dar medicii nu au reuşit să îl ajute pe copil. Micuţul a fost transportat la Cluj-Napoca, la Clinica de Pediatrie 1, unde starea lui s-a înrăutăţit. Prima dată, imediat după ce bebeluşul a fost rănit, copilul a fost dus de urgenţă la Spitalul Zalău şi ulterior a fost trasnferat la Cluj-Napoca. 

Doctorii nu au mai putut face nimic pentru el. Bebeluşul nu împlinise încă 3 luni. Sora lui de doi ani îl scăpase din brațe, iar micuțul s-a lovit puternic la cap. Joi, medicii nu au mai reușit să-l salveze pe copil. Bebeluşul era internat în spital de trei săptămâni.

Citeşte şi MIRACOL: O fată a prins în braţe un BEBELUŞ aruncat pe geam de mamă dintr-o clădire în flăcări VIDEO

Cadavrul bebelușului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj spune că nu știe de incidentul petrecut în urmă cu trei săptămâni , când sora și-a scăpat frățiorul din brațe, dar nu a aflat nici de moartea acestuia.

„Nu știu despre ce caz este vorba. Nu îmi amintesc să ne fi sesizat cineva la producerea incidentului și nici la decesul bebelușului. Categoric ne vom autosesiza și vom cerceta ce s-a întâmplat și dacă părinții se fac vinovați de neglijență”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro, Violeta Milaș, directorul DGASPC Sălaj.

Polițiștii clujeni au început și ei o anchetă și vor să afle dacă părinții se fac vinovați de moartea copilului lor. Oamenii legii vor să afle dacă fetița de doi ani a fost supravegheată de adulți în momentul în care și-a scăpat frățiorul din brațe.

Poliţia şi Protecţia Copilului fac acum anchete ca să afle dacă părinţii erau de faţă când micuţa de doar doi ani şi-a luat frăţiorul în braţe.