TRAGEDIE în Sfântu Gheorghe. O tânără de 16 ani, lovită de tren în timp ce făcea fotografii pe calea ferată

O adolescentă în vârstă de 16 ani din municipiul Sfântu Gheorghe a fost lovită de un tren accelerat în timp ce făcea fotografii pe calea ferată. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a o salva.

10 iul. 2014, 12:48
TRAGEDIE în Sfântu Gheorghe. O tânără de 16 ani, lovită de tren în timp ce făcea fotografii pe calea ferată

Accidentul s-a petrecut în cursul serii de miercuri la ieşirea din Sfântu Gheorghe spre Bodoc, într-o curbă fără vizibilitate, informează Agerpres.

În urma cercetărilor s-a stabilit că fata, fostă elevă la Liceul „Mikes Kelemen” din Sfântu Gheorghe, era pasionată de fotografie şi ieşise pe teren împreună cu un tânăr cunoscut recent prin intermediul unei reţele de socializare, care se oferise să îi facă poze pentru propriul ei album.

„Trenul a apărut brusc de după curbă, avea 70-80 de kilometri pe oră, i-a claxonat, băiatul a fugit vreo patru metri, dar fata a rămas lângă şină şi a fost lovită în spate de scara locomotivei. Încercările de resuscitare au eşuat după vreo 45 de minute, însă tânăra a murit din cauza leziunilor interne”, a afirmat Constantin Scurtu, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare.