TRAGEDIE în Sibiu: Patru persoane, rănite după ce trei maşini şi un TIR s-au ciocnit

Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni, în judeţul Sibiu, pe Drumul Naţional 14. Patru persoane au fost rănite şi au fost preluate de echipajele SMURD și transportate de urgență la Spitalul Municipal din Mediaș, după ce trei maşini şi un TIR s-au ciocnit.

23 mai 2016, 06:26
TRAGEDIE în Sibiu: Patru persoane, rănite după ce trei maşini şi un TIR s-au ciocnit

Patru răniți au fost preluați de echipajele SMURD și transportați de urgență la Spitalul Municipal din Mediaș, după ce trei mașini și un TIR s-au ciocnit pe Drumul Național 14, la ieșirea din orașul Copșa Mică spre Sibiu, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

Cei patru bărbați preluați de echipajele SMURD sunt răniți ușor.

„Cele patru persoane au fost duse la Spitalul din Mediaș, e vorba de patru bărbați între 30 și 45 de ani, cu traumatisme și contuzii. Sunt conștienți toți”, a precizat, pentru AGERPRES, Bianca Sabău, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

În total, șapte persoane au fost consultate la locul accidentului, de echipajele SMURD, trei dintre acestea refuzând transportul la spital.

Accidentul rutier a avut loc luni dimineața, la Copșa Mică, din cauza „nepăstrării distanței regulamentare de mers”, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În zonă, traficul rutier se desfășoară alternativ.

Citeşte şi Cinci răniţi într-un accident pe DN14B, în judeţul Alba, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat