Tragedie în sport. Campionul a murit în somn la câteva zile după ce a câştigat titlul

Wardell a câștigat duminică titlul de elită masculin la Kirroughtree Forest din Dumfries & Galloway, depășind mai multe problemei pentru a câștiga în turul final.

24 aug. 2022, 18:52
Tragedie în sport. Campionul a murit în somn la câteva zile după ce a câştigat titlul

Rab Wardell, un ciclist campion, a murit la vârsta de 37 de ani, la doar câteva zile după ce a concurat și a câștigat Campionatul scoțian de MTB XC, informează The Guardian.

Federația scoțiană de ciclism a confirmat marți seară că Wardell a murit în somn. Sportivul a apărut luni seară la emisiunea The Nine de la BBC Scoția pentru a vorbi despre victoria sa de duminică.

S-a aflat de ce a murit mireasa însărcinată înainte de nuntă. Ce s-a descoperit la necropsia Alexandrei
„Suntem devastaţi de vestea că Rab Wardell, ciclism internaţional de mountain bike şi fost angajat, a trecut în nefiinţă astăzi (n.r. – marți)”, a transmis federația scoțiană de ciclism într-un comunicat.

Partenera lui Wardell, ciclista pe pistă Katie Archibald, a scris miercuri pe Twitter că acesta a suferit un „stop cardiac” marți dimineață. „Cred că ați auzit că Rab a murit ieri dimineață (n.r. – marți dimineață). Încă nu înțeleg ce s-a întâmplat, dacă este real, de ce a fost luat acum dintre noi – atât de sănătos și fericit. A intrat în stop cardiac în timp ce eram în pat. Am tot încercat, paramedicii au sosit în câteva minute, dar inima i s-a oprit și nu l-au putut aduce înapoi”, a transmis Katie Archibald.

Accident teribil pe Valea Oltului. Mama a murit cu bebeluşul de un an în braţe. Postarea revoltată a unui român la adresa statului
Wardell a câștigat duminică titlul de elită masculin la Kirroughtree Forest din Dumfries & Galloway, depășind mai multe problemei pentru a câștiga în turul final. Victoria sa a fost descrisă de federația britanică de ciclism drept „o demonstrație de rezistență incredibilă” .