Tragedie în sport. Un fost mare sportiv a fost omorât în plină stradă, împreună cu fiul său

Fostul jucător mexican de baseball Narciso Elvira, activ şi în Liga Profesionistă Nord-Americană (MLB), a fost omorât marţi, în Mexic, el fiind împuşcat în plină stradă, în statul Veracruz.

RomaniaTV.net
29 ian. 2020, 18:54

Narciso Elvira avea 52 de ani şi a fost împuşcat şi omorât împreună cu fiul său, de 20 de ani. Nimeni nu a fost arestat deocamdată, însă poliţia suspectează că ar fi vorba de o reglare de conturi.

Narciso Elvira s-a născut pe 29 octombrie 1967, chiar în statul în care a fost asasinat, Veracruz. El a atins apogeul ca jucător de baseball în 1990, când a ajuns în MBL, la Milwaukee Brewers. Apoi a jucat în Coreea de Sud şi Japonia, pentru ca după retragerea din activitate, în 2003, să se dedice activităţii de fermier, având angajaţi aproximativ 100 de oameni.

Elvira a fost şi înainte ţinta atacurilor bandelor mexicane, el fiind răpit de una dintre grupări în 2015. A fost eliberat de poliţie după 23 de zile de captivitate, forţele de ordine găsindu-l legat cu lanţuri de un copac. S-a dovedit că fusese răpit de Cartelul Golfului, o organizaţie criminală din Veracruz.

Marţi, mergea cu maşina împreună cu fiul său, Gustavo, când în apropiere de oraşul Medellín de Bravo au căzut într-o ambuscadă şi au fost împuşcaţi de o bandă de oameni înarmaţi.