Tragedie în sportul românesc. A murit cu câteva ore înainte să îşi serbeze ziua de naştere

Unul dintre cei mai importanți oameni din sportul gălățean, Marius Trandafir, a murit, a anunțat Federația Română de Hochei pe Gheață.

30 oct. 2021, 18:23
Tragedie în sportul românesc. A murit cu câteva ore înainte să îşi serbeze ziua de naştere

Unul dintre cei mai valoroși oameni de hochei ai României din ultimul deceniu, antrenorul gălățean Marius Trandafir, a murit vineri la doar 44 de ani, fiind răpus de o maladie incurabilă.  Marius Trandafir a decedat vineri seara, cu câteva ore înainte de a-și aniversa o nouă zi de naștere.

Florentin Dumitru, în arest la domicilu! Fostul fotbalist a încercat să muşamalizeze un accident grav de circulaţie!

De două ori campion național alături de Dunărea Galați,  campion și alături de Brașov Wolves, Marius Trandafir a fost – alături de antrenorul slovac Julius Penzes –  unul dintre arhitecții echipei naționale care a reușit promovarea în cel de-al doilea eșalon mondial, scrie Viaţa Liberă Galaţi.

Bănel Nicoliță rupe tăcerea, după de a plecat din România. „Vreau ca toată lumea să știe!”
Marius Trandafir a fost antrenor principal al echipei naționale de hochei pe gheața a României – seniori, campion național cu CSM Galați și Corona Brașov, câștigătorul al Cupei României cu CSM Galați. Era asistent Universitar doctorand la Universitatea Dunărea de Jos din Galați și metodolog la CSM Galați.

 

„Federația Română de Hochei pe Gheață regretă trecerea în neființă, mult prea devreme, a colegului și prietenului nostru, Marius Trandafir. Pasionat de sport în general și de hochei în mod special, Marius a fost parte din colectivul tehnic care a realizat o performanță deosebită în 2019: calificarea echipei naționale de seniori a României în al doilea eșalon valoric al hocheiului pe gheață internațional. Ne exprimăm regretul. Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis reprezentanții Federației Române de Hochei pe Gheață.