Tragedie în Suceava. Copil de 12 ani a murit la spital, după ce o tânără de 22 de ani a trecut cu mașina peste el

Sfârşit tragic pentru un băiat de 12 ani, din Suceava. Micuţul şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberată de o maşină.

20 apr. 2021, 23:26
Tragedie în Suceava. Copil de 12 ani a murit la spital, după ce o tânără de 22 de ani a trecut cu mașina peste el
Accident înfiorător în Suceava

Tragedie în Suceava. Potrivit Monitorul de Suceava, copilul a fost lovit de o mașină condusă de o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Dersca, județul Botoșani, în timp a traversat strada în grabă.

Tragedie în Suceava. Copil de 12 ani a murit la spital, după ce o tânără de 22 de ani a trecut cu mașina peste el

Din primele informaţii se pare că băiatul traversa pe trecerea de pietoni ori prin imediata apropiere a acesteia. ;artori oculari au relatat, conform Monitorul de Suceava, că băiatul de 12 ani a fost pur și simplu călcat de mașină, inclusiv în zona capului. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, citat de Agerpres, imediat după accident, copilului, care era în stare de inconştienţă, i s-a acordat primul ajutor de către un echipaj SMURD, a fost scos din stopul cardiorespirator şi transportat la spital.

În drum spre spital, copilul, cu traumatisme foarte grave, a intrat din nou în stop cardiorespirator şi au fost reluate şi continuate manevrele de resuscitare inclusiv după ce echipajul a ajuns la Compartimentul de Primire Urgenţe Siret. În ciuda eforturilor echipajului SMURD şi ale cadrelor medicale din spital, după aproximativ 50 de minute a fost declarat decesul minorului.

Un accident cumplit a avut marţi loc şi în Timiş. Un şofer în vârstă de 43 de ani a murit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina. Un şofer în vârstă de 43 de ani a pierdut controlul volanului între localităţile Comloşu Mare şi Gottlob şi s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile.

La sosirea primelor forţe de intervenţie, şoferul în vârstă de 43 de ani era inconştient.

„Paramedicii au efectuat manevrele de resuscitare, din nefericire însă, victima de sex masculin a fost declarată decedată de către medicul sosit la fața locului”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

La locul accidentului, au intervenit șapte pompieri cu o autospecială de primă intervenție și o ambulanță SMURD.

„Un bărbat de 43 de ani, conducea un autoturism pe DJ 594 A, din direcția Gottlob înspre Comlosu Mare, iar la un moment dat a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat. În urma impactului, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, potrivit tion.ro.

Citeşte şi: Accident cumplit pe o şosea din Constanţa. Mama a zece copii, spulberată pe trecerea de pietoni