Tragedie în Suceava. Un elev de clasa a VIII-a a murit la banchet, chiar sub ochii tatălui său

Un elev din Suceava a murit chiar la banchetul de final de an. El s-a stins sub privirile colegilor, profesorilor, dar și a părintelui său care era cadru didactic.

18 iun. 2022, 14:02
Tragedie în Suceava. Un elev de clasa a VIII-a a murit la banchet, chiar sub ochii tatălui său

Petrecerea de absolvire a clasei a VIII-a era în plină desfăşurare, la un restaurant select din Suceava, când s-au petrecut clipele şocante, care i-au îngrozit pe participanţi.

În timp ce elevii clasei sărbătoreau terminarea celor opt clase și începerea unei noi etape a vieții, distracția a fost întreruptă când un elev a căzut inconștient sub ochi colegilor și ai profesorilor.

Tatăl lui a mers imediat lângă el, astfel că s-au apropiat și colegii, dar și profesorii, și l-au resuscitat. Imediat o echipă de salvare a ajuns la fața locului. Cadrele medicale au efectuat minute bune manevre de resuscitare., scrie Stirilekanald.

Citeşte şi: Imaginile durerii! Cine este şi cum arată Alexandra Ştefan, tânăra care a murit în accidentul de motocicletă din Pipera? Îi plăcea viteza! „Drum bun, ne vedem sus! Erai atât de frumoasă!”

Medicii au încercat să-l readucă la viață din răsputeri, astfel că inima băiatului a repornit. El a fost transportat de urgență la spital. A fost internat la Terapie Intensivă, sub monitorizarea medicilor peste noapte, însă din nefericire, a decedat în toiul nopții.

Conform primelor informații, se pare că tânărul nu ar fi consumat alcool, dar a dansat toată noaptea. El era cunoscut cu o formă gravă de epilepsie, iar starea lui de sănătate s-a agravat pe moment.

Poliția a deschis o anchetă pentru a constata, de fapt, care este cu certitudine cauza pentru care inima băiatului s-a oprit, dar și dacă s-au consumat substanțe interzise.

Citeşte şi: Poliţist din coloana oficială a lui Iohannis, accident în misiune. A rămas fără permis timp de 60 de zile


loading...