Tragedie în Telorman. Consilierul primarului şi un jandarm, înecaţi în Balta Grabu. A treia persoana se zbate între viaţă şi moarte

Pompierii au intervenit vineri pentru a salva trei persoane dispărute într-o baltă lângă localitatea Teleormanu, una dintre ele a fost transportată la spital, iar două nu mai aveau puls când au fost scoase din apă, informează ISU Teleorman.     

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 17:30
Tragedie în Telorman. Consilierul primarului şi un jandarm, înecaţi în Balta Grabu. A treia persoana se zbate între viaţă şi moarte

Desfășurarea masivă de forțe de intervenție, în satul Teleormanu, comuna Mârzănești. Printr-un apel la 112, echipajele de salvare au fost anunțate că trei persoane plutesc pe luciul apei, în zona Bălții Grabu. La fața locului au acționat echipe de la Detașamentul de Pompieri Alexandria și Drăgănești Vlașca și Serviciul Județean de Ambulanță.

Din câte se pare, cele trei persoane locuiesc în comuna Mârzănești și nu se știe cum au ajuns în mijlocul Bălți. Potrivit declarației primarului Viorel Mihăilă, una dintre victime este consilierul său personal, un bărbat de aproximativ 40 de ani. A doua persoană scoasă din apă este fratele consilierului, jandarm în București, iar cea de-a treia victimă este un bărbat de 25 de ani, din localitate.

Din primele informații, doi dintre bărbații găsiți în Baltă au decedat, iar cel de-al treilea este inconștient, fiind transportat de urgență la Spitalul din Alexandria.