Mașină de Poliție, atacată cu pietre în apropiere de Piața Unirii

Un incident grav a avut loc sâmbătă dimineață în apropiere de Pasajul Unirii din București. O mașină a Poliției Locale a fost vandalizată de un individ. După atac, bărbatul a fugit, dar a fost ulterior prins și dus la secție.

01 apr. 2023, 16:16
Mașină de Poliție, atacată cu pietre în apropiere de Piața Unirii

Incident grav în centrul Capitalei. O mașină a Poliției Locale a fost atacată cu pietre de către un bărbat. Agresorul a aruncat mai multe bucăți de piatră în gemurile autospecialei, spărgându-le.

După atac, bărbatul a fugit, dar a fost prins la scurt timp în Centrul Vechi al Capitalei.

”Un bărbat în vârstă de 29 de ani a atacat cu bucăți de piatră cubică echipajul Poliției Locale, aflat la intrarea în pasaj, pe sensul dinspre Piața Universității către Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Citește și: Un nou accident feroviar. TIR lovit de tren în Prahova. În tren se aflau peste 50 de oameni

Din fericire, agentul care se afla în misiune de monitorizare a traficului din zonă nu a fost rănit, însă două dintre geamurile laterale și luneta autospecialei în care acesta se afla au fost distruse.

Citește și: Cum a blocat un șofer de BMW mijlocul Bucureștiului. Din cauza acestuia s-a format o coadă de 2 kilometri

Extrem de recalcitrant, agresorul a fugit de la fața locului, fiind, ulterior, prins în Centrul Vechi, identificat și predat polițiștilor Secției 14, care au efectuat cercetări la fața locului pentru distrugere și tulburare a ordinii si liniștii publice”, a transmis Primăria Sectorului 4.