Tragedie în Ucraina: Un incendiu DEVASTATOR a făcut OPT MORŢI la o fabrică de bijuterii VIDEO

Tragedie în nord-estul Ucrainei, unde opt oameni au murit, iar şapte au fost răniţi în urma unui incendiu produs la o fabrică de bijuterii din Harcov.

RomaniaTV.net
08 ian. 2014, 21:54

Douăzeci şi două de persoane au reuşit să scape din calea flăcărilor care au izbucnit în clădirea cu 5 etaje. Ca să scape cu viaţă din incendiu, trei angajaţi ai fabricii au sărit de la etajul patru al clădirii cuprinse de flăcări. Unul dintre ei a murit pe loc, altul şi-a pierdut viaţa la spital, iar cel de-al treilea se află în stare critică, potrivit România TV.

Focul a cuprins o suprafaţă de 250 de metri pătraţi din clădire, iar la faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de pompieri, care au reuşit să lichideze incendiul. În interiorul fabricii, anchetatorii au găsit trupurile neînsufleţite ale altor şase persoane.

Autorităţile nu au stabilit încă de la ce a început incendiul, însă ar putea fi vorba despre încălcare unor norme de securitate.

În momentul izbucnirii incendiului, în clădire se aflau peste două sute de muncitori. Autorităţile au anunţat că familiile victimelor vor primi ajutoare băneşti de câte aproximativ 13 mii de dolari.