Tragedie în Vaslui. Un tânăr de 18 ani s-a sinucis după ce a picat de două ori examenul auto

Tragedie în Vaslui! Un tânăr de doar 18 ani a recurs la un gest incredibil dintr-un motiv stupid. S-a sinucis după ce a picat examenul auto de două ori.

10 dec. 2020, 09:47
Tragedie în Vaslui. Un tânăr de 18 ani s-a sinucis după ce a picat de două ori examenul auto

Tragedie în Vaslui. Marius, un tânăr de 18 ani din comuna Banca, s-a sinucis după ce a picat de două ori examenul pentru obţinerea permisului auto.

Băiatul era un elev foarte bun, care se pregãtea pentru bacalaureat și care apoi voia să intre la Academia de Poliție. Avea o prietenă care îl iubea și o familie care îi oferea toată dragostea si sprijinul.

Cu toate acestea, băiatul a dispărut de marți, 8 decembrie, iar miercuri trupul neînsuflețit a fost descoperit în spatele Liceului Mihai Eminescu”, în poligonul armatei, potrvit vremeanouă.ro.

Tragedie în Vaslui. Tânăr de 18 ani, găsit spânzurat în spatele liceului

Citeşte şi Ţara în care rata suicidelor înregistrează o creştere drastică din cauza recesiunii economice provocate de Covid-19

Se pare că acesta s-a spânzurat din cauza faptului că a picat de douã ori la rând examenul pentru permisul auto.

Politistii au demarat cercetãri pentru stabilirea împrejurãrilor în care Cristinel Andone a decedat.

Ultimul mesaj dat de tânărul care s-a sinucis pentru că a picat examenul auto

În ziua în care a plecat sã dea a doua oarã examenul de salã, în jurul prânzului, băiatul i-a transmis un mesaj ciudat iubitei sale, în care îi spunea cã o iubeste foarte mult si sã aibã grijã de ea mai departe. Fata a simtit imediat cã ceva nu este în regulã si a cãutat sã ia legãtura cu el.

„Iubitul meu a dispãrut de ieri de la ora 12, era în județul Vaslui.. Se numeste Andone Marius Cristinel, are 1,75 înalțime, brunet, ochi cãprui. Ieri avea pe el o geaca bleumarin, pantaloni negri, adidasi albi cu dungi albastre, geanta de la …. bleumarin. Dacã l-ați vazut sau stiti ceva de el vã rog contactati-mã pe acest numãr 072….. Vã rog sã distribuiti mai departe.. Multumesc.”, a scris iubita lui, care este dintr-un sat din judetul Bacãu.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

„În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, urmând a se face cercetãri pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.