Tragedie înainte de Crăciun! Un tânăr din Oradea s-a aruncat în Crișul Repede după ce și-a agresat iubita

Un tânăr de 27 de ani din Oradea care și-a agresat iubita, a fost găsit vineri fără suflare, după ce s-a aruncat în Crişul Repede, în zona Dragoș Vodă.

24 dec. 2022, 00:23

Tragedie la Oradea înainte de Crăciun! Un tânăr care și-a agresat partenera, a fugit de Poliție, a provocat un accident cu patru mașini pe Podul Prezan, iar apoi s-a aruncat în Crişul Repede, în zona Dragoș Vodă.

Bărbatul a fost găsit de pompierii scafandri după trei ore de căutări, însă nu a mai putut fi salvat, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, Camelia Roşca.

Citiți și: Un bărbat din Brăila s-a sinucis, după ce și-a înjunghiat mortal soția. Cel care a anunțat autoritățile a fost copilul de 14 ani al cuplului

„În jurul orei 15,55, pompierii au extras victima din apă. Echipajele de pompieri au fost sprijinite de reprezentanţii Asociaţiei HECATE (între ISU Bihor şi Asociaţia Hecate existând un protocol de colaborare), care cu ajutorul dronelor au reuşit să localizeze victima, la circa un kilometru distanţă de locul în care bărbatul a fost văzut dispărând în apele Crişului”, a declarat reprezentantul ISU Bihor.

Orădeanul de 27 de ani a ieşit dezbrăcat la bustul gol în faţa blocului, pe strada Iza, din cartierul Rogerius, i-a tras două palme iubitei sale, iar apoi, la vederea polițiștilor, a fugit la volanul unui Audi de culoare albă, conform ebihoreanul.ro

Cele patru mașini au fost lovite în momentul în care tânărul a intrat pe contrasens, iar apoi a recurs la gestul extrem. Și-a abandonat mașina în mijlocul drumului și a sărit în râu.

Cazul este anchetat în continuare de poliție.

„Cercetările în cauză sunt continuare de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor”,  a transmis comisar șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Citiți și: Un pescar a găsit un piranha în Crișul Repede. Garda de Mediu Bihor a declanșat o anchetă! Nimeni nu ştie cum au ajuns peştii acolo!