Un bărbat din Brăila s-a sinucis, după ce și-a înjunghiat mortal soția. Cel care a anunțat autoritățile a fost copilul de 14 ani al cuplului

Un bărbat din județul Brăila și-a înjunghiat soția cu un cuțit, de față cu fiul lor, ulterior vinovatul fiind găsit spânzurat.

19 dec. 2022, 13:24
Un bărbat din Brăila s-a sinucis, după ce și-a înjunghiat mortal soția. Cel care a anunțat autoritățile a fost copilul de 14 ani al cuplului
Un bărbat din Brăila și-a înjunghiat mortal soția, apoi s-a sinucis

Duminică seara, potrivit IPJ Brăila, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112, de un minor în vârstă de 14 de ani, cu privire la faptul că tatăl lui ar fi înjunghiat-o pe mama sa.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, iar din primele date se pare că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Râmnicelu, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan pe care l-ar fi avut cu soția sa, ân vârstă de 43 de ani, ar fi înjunghiat-o cu un cuțit în zona pieptului, după care a părăsit locuința”, a transmis IPJ Brăila, luni.

Citește și: Crimă în Bucureşti. O tânără a fost ucisă de iubit chiar de petrecerea de ziua ei de naştere

La fața locului au intervenit echipajele medicale, pentru a acorda ajutor de specialitate femeii care, din nefericire, nu a mai putut fi salvată. În urma căutărilor, polițiștii l-au identificat pe individul în cauză, spânzurat într-o anexă a gospodăriei, relatează antena3.ro.

În acest caz,  cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, iar anchetatorii au deschis un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.

Citește și: Ministrul Grindeanu atenționează Webuild privind Podul peste Dunăre de la Brăila: „Chiar cu extensia de timp de 193 de zile acordată pentru finalizarea lucrărilor, constructorul este în întârziere”