Tragedie inimaginabilă! Tinere ucise de o combină agricolă în lanul de porumb. VIDEO

Două tinere de 28 şi 32 de ani şi-au găsit sfârşitul într-un lan de porumb după ce au fost strivite de o combină agricolă. Tragedia a avut loc pe un câmp aflat la periferia oraşului Milano.

09 iul. 2021, 09:04
Tragedie inimaginabilă! Tinere ucise de o combină agricolă în lanul de porumb. VIDEO
Sursa FOTO: ilgiorno.it

Tragedie inimaginabilă. Tractoristul de 28 de ani este cercetat acum pentru omor. Acesta a mers cu combina agricolă prin lanul de porumb, înalt de 3 metri, pentru a împrăştia insecticid. și-a condus utilajul agricol prin lanul de porumb, înalt de 3 metri, ca să împrăștie insecticid. Din cauza faptului că utilajul era înalt, la fel şi lanul de porumb, vizibilitatea pe care o avea nu era optimă. Atunci le-a lovit cu tractorul pe Hanan Nekhla și pe Sara El Jaafari, două tinere marocane, ale căror trupuri neînsuflețite au fost găsite o zi mai târziu. Bărbatul susține că nu le-a putut vedea.

Înainte să-și dea ultima suflare, una dintre ele a reușit sune la 112, informează ilgiorno.it.

Tragedie inimaginabilă! Tinerele ar fi consumat băuturi alcoolice şi droguri

Sunt rănită, iar prietena mea a murit”, a scris tânăra în mesaj, în limba arabă, apoi le-a explicat polițiștilor că ea și prietena ei au fost lovite de combină. După ce un interpret a tradus cuvintele tinerei, carabinierii au demarat operațiunile de căutare, s- au început căutările fetelor. Trupurile acestora au fost descoperite 30 de ore mai târziu.

Citeşte şi Pictoriţă din Moscova, omorâtă de mama ei, medic pediatru. Tânăra de 24 de ani a fost înjunghiată de 8 ori

Rezultatul autopsiei a scos la iveală faptul că Hana a murit pe loc, în timp ce Sara, tânăra care a reuşit să sune la 112, avea picioarele strivite până la bazin. Aceasta din urmă ar fi sângerat câteva ore bune până să-şi dea ultima suflare. Lângă fete, carabinierii au mai găsit câteva pături, sticle cu bere şi folie, care ar fi putut fi folosită pentru consumul de droguri.

Între timp, carabinierii au descoperit că împreună Hanan şi Sara au mai fost patru bărbați și o femeie de origine română. Unul dintre bărbați a fost dus la Parchetul din Lodi, pentru a fi audiat. El le-a dezvăluit anchetatorilor că ascultau muzică în lanul de porumb și consumau droguri, când au fost surprinși de utilajul agricol, transmite sursa citată. Cele două fete nu au avut puterea să se ferească din calea utilajului, iar bărbatul a fost rănit la un picior. Totuşi, acesta a reușit să fugă și nu s-a mai întors să vadă în ce stare sunt ceilalți.

Citeste si Fenomenul care a uimit internetul. Un viţel cu trei ochi a fost salvat de la moarte pentru a fi venerat ca un zeu. Cum arată animalul – FOTO